L'Atelier des Idées de rondreizende kunststudio voor leuke schilder events  

Meerweg 59, 2103 VB Heemstede

  l’Atelier des Idées is een rondreizende kunststudio. 

  Op locatie zet L'Atelier des Idées vrolijke, creatieve schilder events op voor personen, groepen, bedrijven, scholen en festivals. Deze schilder workshops voor “FUN ART” heten paint parties.

  Paint Parties 

  Paint Parties zijn ideale uitjes en activiteiten voor onder andere familie reünies, vrijgezellenfeesten, teambuildings activiteiten en bedrijfsuitjes. Het zijn mooie momenten om te relaxen, iets te doen en in verbinding te staan met anderen.

  Ervaring in schilderen is niet nodig

  Beginners en gevorderden relaxen bij de vrolijke, ongedwongen sfeer en iedereen gaat met z’n eigen unieke werk naar huis.

  Teken- en schetscursussen 

  Er zijn voor de kinderen, tieners en volwassenen teken- en schetscursussen. Deze cursussen zijn als abonnement of à la Carte af te nemen. 

  Scholen

  De school service is een in te huren dienst, om werkdruk voor leerkrachten te verminderen en leerlingen het plezier in tekenen te laten ervaren.

  Op jonge leeftijd het creatieve brein stimuleren is goed voor taalvorming en zet kinderen aan tot kritisch denken. Daarnaast ontwikkelt het kind zelfvertrouwen en leert het zich te uiten.Ook heeft het een ontspannende werking door lekker creatief bezig te zijn. Daarom biedt L'Atelier des Idées op scholen in de groepn 1 t/m 8 inspirerende kunstlessen aan. 


  Adres

  • Adres: Meerweg 59
  • Stad:  Heemstede
  • Land:  NL
  • Postcode:  2103 VB