Nieuw La Villa Café in Bavel

La Villa Café

Dit net geopende Kindercafé is licht opgezet en biedt een royale speelruimte waar kinderen veilig kunnen spelen. Je kunt er de heerlijkste broodjes en taarten eten, maar ook alleen wat drinken. La Villa Café is open op vrijdag en zaterdag voor ontbijt, koffie met lekkers en lunch. Op zondag is het café open op afspraak.

Kom langs en ervaar het zelf!

Op 19 december is het extra gezellig en leuk bij La Villa Café. Iedereen mag dan een mooie kerstbal versieren. Meer informatie

Op 30 december organiseert La Villa Café kinder Winterspelen Ben jij tussen de 4 en 13 jaar ? Dan zijn de winterspelen van Villa Kakelbont leuk voor jou. Het is een middag vol spellen en activiteiten voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Schrijf je snel in met vriendjes of vriendinnetjes want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wat kan je allemaal doen? Blaaspijp schieten, voetbalsnelheidsmeter, nieuwjaars knutsels, oliebollen bakken, bioscoop, kampvuur met marshmellows, op de foto met prinses Elsa, bamboe bouwen, frozen glitter tatoo, paintball schieten, schminken, langlaufen en vooral heel veel gezelligheid!

Komen jullie ook?

  • Kaartjes kosten bij voorinschrijving €5,- en aan de deur €7,50.
  • Inschrijven doe je door een mail te sturen met naam en leeftijd naar : villa6@villakakelbont-breda.nl

 

Log In