Korte cursussen bij Kaliber in Wierden

In september en oktober starten nieuwe korte cursussen bij Kaliber Kunstenschool in de gemeente Wierden. De cursussen worden gegeven in onze locatie in harmoniegebouw “In Harmonie" en in onze nieuwe locatie in De Passie. De eerste les is een vrijblijvende inloop les en gaat gegarandeerd door. Schrijf je in en kom langs!

Muziek met Peuters

Voor kleintjes in de leeftijd 2,5 – 4 jaar is er in Wierden de cursus Muziek met Peuters. Tijdens de lessen wordt er ingespeeld op de belevingswereld van de kinderen en gaan ze op speelse wijze aan de slag met allerlei muziekvormen. Er wordt gewerkt met liedjes die ze kunnen herkennen van tv-programma's. De eerste les is een vrijblijvende inloop les die gegarandeerd doorgaat. Deze is op woensdag 30 september om 10:00 uur, in het harmoniegebouw “In Harmonie" in Wierden.

Nieuw: Hout & Metaal

Voor het eerst is er de Kidsklas Hout & Metaal. Met veel interactie, een beetje theorie en veel praktijk leren kinderen uit groep 5 t/m 8 de eerste stappen op het gebied van hout en metaalbewerking. Een Kidsklas is een goede manier om de eerste ervaring op te doen. Vanuit hier kunnen kinderen makkelijk doorstromen in een jaarcursus. De eerste les start op woensdag 7 oktober om 16.15 uur. Bekijk alle korte cursussen op www.kaliberkunstenschool.nl/cursusaanbod-wierden.Voor meer informatie kun u ons ook bellen op telefoonnummer 088-4868700

Daarnaast verzorgt Kaliber in de herfstvakantie op woensdag een workshop Knutselpret en op donderdag een workshop Toneelpret in De Passie.Voor deze activiteiten hoef je niet aan te melden, maar kun je zo binnenlopen. De kosten voor de workshops zijn 7 euro en moet gepast betaald worden bij de docent.

Log In