Schminken, Glittertattoo's en LaDot van Creatief Confetti!

Tappersweg 59, 2031 ET Haarlem

SCHMINKEN, GLITTERTATTOOS & ZANDKLEURPLATEN. 

Een trotse kindersnoet. 

Schminken is voor ieder kind een feest, zeker als je hiervoor een professional inhuurt. Dan krijg je originele en mooie ontwerpen én hoogwaardige schmink die goed blijft zitten. Naast goede schmink werken we ook met biologisch afbreekbare glitters.

Onze professionele en geschoolde schminkers houden alle nieuwe trends nauwlettend in de gaten, waardoor het resultaat altijd vernieuwend en verrassend is. Op die manier is het voor iedereen een cadeautje om geschminkt rond te lopen!

We werken met professionele producten van Superstar en Mehron. De schmink en overige materialen zijn hypoallergeen, huidvriendelijk en onschadelijk. De schmink is daardoor makkelijk te verwijderen met water en eventueel zeep.


 

Glittertattoo’s

Een glitter tattoo zetten we met speciale huidvriendelijke lijm op de huid. Ieder mag zijn eigen ontwerp kiezen, in glittertattoo’s zijn er veel mogelijkheden voor zowel jongens als meisjes. We nemen ruim 60 verschillende ontwerpen mee! Een glittertattoo blijft 3 tot 5 dagen zitten en zo nemen de kindjes een leuke herinnering mee naar huis. Omdat we goed voor de natuur willen zijn werken we met biologisch afbreekbare glitters.

LaDot tijdelijke tattoo’s

De tijdelijke cosmetische tattoo’s van LaDot zijn een sieraad voor groot & klein én voor jong & oud.
Met ruim 80 verschillende ontwerpen zit er voor een ieder wel een geschikte tattoo bij.
Wij kleuren de tattoo in naar wens, versieren hem met cosmetische bio-glitters en strass steentjes.
Een LaDot tattoo kan enkele dagen blijven zitten en is makkelijk weer te verwijderen met baby olie.
Een grote hit voor feesten en evenementen!

Pakket A

Vanaf 2 uur

  • Schminken
  • Afwerking met bio-glitters en strass steentjes.

€ 50,- (per schminker per uur)

Pakket B

Vanaf 2 uur

  • Schminken
  • Afgewerkt met bio-glitters en strass-steentjes.
  • En/of zetten van glittertattoo’s.

€ 55,- (per schminker per uur)

Pakket C

vanaf 2 uur

  • LaDot tattoo’s
  • Ingekleurd met skin polish
  • Afgewerkt met bio-glitters en strass-steentjes.

 

ZANDKLEURPLATEN

Zandtekeningen maken is een super leuke activiteit voor groot en klein. Iedereen heeft wel eens een kleurplaat gemaakt met stiften of kleurpotlood, maar tekeningen inkleuren met zand is wel heel bijzonder!
Wij maken er een feestje van met vele kleuren zand, ruime hoeveelheid kleurplaten; makkelijk en moeilijk, opvangbakken en prikkers.

Geschikt voor kinderfeestjes, maar ook voor evenementen en bruiloften.

* Een zandtekening is een stickerkaart. Door middel van een prikkertje worden de voorgesneden vlakken van de kaart verwijderd. Na het verwijderen ontstaat er een plaklaagje. Over dit plaklaagje wordt gekleurd zand gestrooid. Het zand blijft direct plakken aan de kaart. Het zand wat er nog los bovenop ligt wordt opgevangen in een opvangbak. Op deze manier wordt de gehele zandtekening ingevuld.

WAT KOST HET?

€ 150,- voor twee uur.
Voor elk volgend uur betaal je € 60,-