Lasergamen bij Paintball City Hillegom  

Leidsestraat 187, 2182 DM Hillegom

  Lasergamen kinderfeestje

  Lasergamen met je kinderfeestje is absoluut scoren bij je vrienden! Een leuk middagje uit voor jong en oud! Paintball Hillegom is de plek voor een lasergamen kinderfeestje. Een kinderfeestje in het teken van lasergamen zorgt voor veel spanning, plezier en mooie verhalen!

  Een lasergamen kinderfeestje is uitstekend mogelijk bij Paintball Hillegom waarbij de spelletjes gericht zijn op de kinderen. De kinderen krijgen tijdens het kinderfeestje lasergamen te maken met het echte werk in een spannend doolhof waar de spanning vanaf druipt inclusief allerlei special effects.

  Echter is het spelvariant aangepast op de leeftijd van de kinderen. Lasergamen biedt plezier, een mooie ervaring en een belevenis die ze niet snel vergeten. Je kan het lasergamen  tevens combineren met onze andere indoor activiteiten zoals bijvoorbeeld Crazy Karts.
  Wij maken je kinderpartijtje compleet

  Bij Paintball Hillegom kan je je eigen lasergamen kinderpartijtje helemaal naar eigen wens inrichten. Zo kan je lasergamen combineren met paintballen, Crazy Karts en/of boogschieten. Zo kunnen we zelfs een ritje in een echte tank voor jou en je vrienden organiseren.

  Voor lasergamen en de overige activiteiten is energie nodig. Dus ook daaraan is gedacht. Zo bestaat de mogelijkheid om je kinderfeestje uit te breiden met een lekker kindermenu welke bestaat uit een patatje, een snack, limo en een kinder ijsje. Kortom bij Paintball Hillegom wordt je kinderpartijtje tot in de puntjes verzorgt.

  Zelfs aan de vaders en moeders is gedacht. Want ook voor hen is het natuurlijk een feestje.


  Laserschieten

  Met laserschieten worden alle deelnemers voorzien van een harnas die kan registreren of deze geraakt wordt door een andere deelnemer met een laserpistool. Bij het laserschieten draait het natuurlijk om zoveel mogelijk andere deelnemers te raken voor de beste score. Wie uiteindelijk bij het laserschieten de meeste keren raak heeft geschoten is dan de winnaar.

  Bij Paintball Hillegom kan je terecht voor een groot speelveld voor diverse lasergame spelletjes voor jong en oud. Lasergamen kinderfeestje is één van de opties, maar ook ben je bij ons welkom met uw vriendengroep, voor een bedrijfsuitje en nog veel meer.

  Laserschieten is een prachtige ervaring voor jong en oud. Door het grote en creatief ingevulde speelveld bij Paintball Hillegom, zal het lasergamen altijd voor goed vermaak zorgen. Wij bieden u de optie om direct te reserveren. U kan ook contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

  Spelvarianten

  • ATTACK & DEFEND: Variant waarbij een kleiner team een vast punt in het speelveld inneemt wat ze moeten verdedigen. Dit team zal worden voorzien van meer paintballs dan hun tegenstanders. De aanvallers moeten proberen door de verdediging heen te komen door alle verdedigers uit te schakelen. Het team wat het andere team uitschakelt is uiteraard de winnaar.
  • CAPTURE THE FLAG: Variant waarbij in elk basisstation een vlag komt te hangen. De bedoeling is dat team A de vlag bij team B veroverd en terugbrengt naar het eigen basisstation. Als de twee vlaggen tegelijkertijd in het eigen basisstation in bezit zijn, wint dat team het spel. Elke speler die geraakt wordt dient onmiddellijk het speelveld te verlaten. Bij deze variant is het van belang dat een team van te voren bepaald wie de verkenning, aanval en verdediging coördineert.
  • ELIMINATION: Ideale variant om het speelveld eens goed te verkennen. De spelers worden in twee teams verdeeld. Deze teams zijn herkenbaar aan de verschillende kleuren linten. Vanuit het basisstation van beide teams moeten de spelers zich over het speelveld verspreiden en kan het spel beginnen. Het team wat als eerste alle spelers van het andere team uitschakelt is de winnaar.
  • LAST MAN STANDING: Variant waarbij de chaos regeert! Geen teams maar ieder voor zich, totale wanorde! Iedereen wordt voorzien van een gelijk aantal paintballs. Het spel is pas over als er nog maar 1 speler over is, The Last Man Standing!
  • PAINT IN THE DARK: Tijdens de donkere uren is het mogelijk om te testen hoeveel spanning en sensatie je aan kunt. Door middel van vele licht effecten, flitseffecten, lasershow, rookmachines, speciale geluidseffecten ervaar je een battle als nooit te voren. Iedere spelvariant is hierin mogelijk.

  Menu

  • Kindermenu: patat, snak, saus, limonade en een ijsje. € 5,50 p.p.
  • Lunch: broodje ham, broodje kaas, melk of jus. € 5,50 p.p.
  • BBQ: BBQ of BBQ de luxe. € 14,50 p.p.


  Kinderfeestje met een Limousine

  Jouw kinderfeestje kun je helemaal afmaken door gebracht en gehaald te worden met een limousine die helemaal is omgebouwd tot leger limo.

  Adres

  • Adres: Leidsestraat 187
  • Stad:  Hillegom
  • Land:  Nederland
  • Postcode:  2182 DM