Je knutselfeestje van Made by Melissa combineren met een bezoek aan ChimpieChamp, Glowgolf en Jump XL  

Oudeweg 147, 2031 CC Haarlem

  Een meer dan compleet verzorgde middag bij LOL Aalsmeer!!

  Wil jij je knutselfeestje combineren met een bezoek aan Chimpie Champ, GlowGolf of JumpXL? Met dit feestje is dat mogelijk want wij komen gewoon naar jullie toe bij LOL Aalsmeer!! Je kunt kiezen uit een van de drie activiteiten en daarnaast heb je een knutselworkshop naar keuze en ga je nog eens heerlijk frietjes eten samen met jouw vriendjes of vriendinnetjes. De kinderen zijn met dit feestje dus gegarandeerd 3 uur zoet!!

  Wat gaan we doen?

  Afhankelijk van onze en de beschikbaarheid van LOL Aalsmeer maken we vooraf een kleine planning hoe jullie middag bij LOL eruit gaat zien. We bekijken of we eerst gaan eten, spelen of knutselen. GlowGolf en JumpXL moeten we vooraf een tijd reserveren en daaromheen kunnen we de andere activiteiten weer plannen.

  De knutselworkshop mag de jarige zelf uitkiezen tussen de knutselfeestjes. Ga jij slijm maken, met foam klei knutselen, schilderen of misschien wel squishies pimpen?

  Het kan allemaal!

  Reserveer leuke extra’s bij jouw partijtje

  Bekers met namen van kinderen
  Gekleurde bekers met de namen van de kinderen, Bekers zijn in thema van het feestje maar wil je liever een andere afbeelding laat dit dan weten in de bestel notities bij het afrekenen. De bekers zijn leuk om na het feestje mee naar huis te geven, je kunt ze vullen met wat lekkers of we zetten ze al op tafel tijdens het feestje in plaats van de champagneglazen.

  Papieren uitdeeltasjes met naam 
  De gekleurde uitdeel tasjes zijn in het thema van het feestje. Wil je liever een andere afbeelding laat dit dan weten in de bestel notities bij het afrekenen. De uitdeeltasjes kunnen gebruikt worden om de knutselwerkjes mee naar huis te geven, ze zijn hier groot genoeg voor, wil je ze liever vullen met wat anders lekkers of een klein cadeautje dat kan natuurlijk ook!

  Schminken
  We maken van jou een mooie eenhoorn, tijger of een prinses of misschien heb jij een ander idee? We nemen een ruime keuze aan voorbeelden mee en ook glitters mogen niet ontbreken.

  Glitter tatoeage
  Een mooie tatoeage op je arm met heel veel glitters, je hebt keuze uit heel veel verschillende afbeeldingen en ook de kleuren mag je zelf bepalen. De tatoeages blijven 5 dagen zitten en je kunt er gewoon mee onder de douche of in bad.

  Fun foto
  We maken een leuke foto van alle kinderen tijdens het feestje. Deze zetten we in een leuk frame met de naam van de jarige en het thema van het feestje. De foto’s worden direct tijdens het feestje uitgeprint en kunnen worden meegegeven naar huis als herinnering aan het feestje. Ieder kind krijgt een eigen foto met knutselwerkje en de jarige krijgt als extra een groepsfoto erbij.

  Adres

  • Adres: Oudeweg 147
  • Stad:  Haarlem
  • Land:  Nederland
  • Postcode:  2031 CC