Halloween in Twente

Halloween activiteiten op 29 oktober

Halloween bak workshop bij de Keukenbengels

Een kook en bak workshop in het thema Halloween voor kids vanaf 7 jaar. Er worden zoete en hartige hapjes gemaakt en griezelige lekkernijen. De workshop wordt gegeven in de keuken van ijssalon Heinink. Met een schort en koksmuts op ga je als een echte kok aan de slag! De recepten krijg je mee naar huis, zodat je deze op Halloween zelf thuis kunt maken en aan je familie en vrienden kunt laten proeven! Vind jij het leuk om te bakken en koken en ben je niet bang aangelegd? Geef je dan nu op!

Halloween Hertme

Eén keer per jaar verandert het Openluchttheater van Hertme in een griezeloord. Kinderen tussen 7 en 12 beleven bij het Openluchttheater een middag om nooit te vergeten. Je ontmoet griezels en heksen, doet verrassende spelletjes en bewondert de toverkunsten van de tovenaars. Durf je ook het spookbos in? In een sfeervolle omgeving is een gevarieerd programma te beleven met leuke activiteiten, een spookbos en een verhalenverteller. Bekijk het volledige programma hier.

Halloween tocht in Arboretum Poort Bulten

Griezelen in Arboretum Poort Bulten. Er is een middag voorstelling en een avond voorstelling in het donker voor de echte griezelaars! Meer informatie.

Overige Halloween activiteiten

Op vrijdag 28 oktober verandert Avontura in een spookhuis. Durf jij mee te doen aan de spannende (maar vooral leuke) activiteiten, zoals mummie wikkelen en spookjes vangen? Bij elk onderdeel zijn punten te verdienen. De drie hoogste scores krijgen aan het eind van de avond een goedgevulde Halloween tas mee naar huis. Deelname kost 4,50 euro, maar als je verkleed komt is de toegang gratis. Meer informatie.

 

Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn

Houd jij van griezelen? Dan kun je in Avonturenpark Hellendoorn je lol op, want van 2 t/m 30 oktober 2016 is het Heksendoorn! Het avonturenpark is omgetoverd tot het domein van heksen en andere griezelige figuren. Het hele park ligt bezaaid met pompoenen en bezems... Halloween voor families! Er zijn allerlei griezelige avonturen te beleven:

Het Gouden Theater, het domein van Kareltje & Jasmijn, waar zij een nieuwe Heksendoornshow opvoeren.
Beleef een griezelig avontuur in het donker op zaterdag 15, 22 of 29 oktober 2016.
De Vrolijke Vogelverschrikkers hebben Dreumesland overgenomen.
En is het allemaal te spannend voor je kleintjes, er is zelfs een oppasservice voor als je als ouder (kind) toch de griezelgrot in wilt. Bekijk het volledige programma hier en bestel meteen voordelig je tickets online.

 

Log In