“Het lijkt me leuk en handig om alle activiteiten voor kinderen, uitjes met kids en nuttige adressen op één pagina te hebben, lekker overzichtelijk!"

Dat is precies wat wij dachten en waarom wij, speciaal voor jou, alle kindvriendelijke adresjes in Deventer Salland verzamelen op Go-Kids.nl.

Even voorstellen.

Wij zijn Jessica Bakker en Herma Machiavello. De één opgegroeid in het westen, de ander in het oosten, maar beiden al weer ruim 10 jaar in de regio Deventer Salland woonachtig, met kinderen. Wij houden ervan heerlijke buitenactiviteiten en nieuwe cultuurclubjes te ontdekken. Ook voor kinderfeestjes weten we eenvoudige activiteiten te vinden, maar ook het all-inclusive-concept.

Vaak moet je het van mond tot mond verhalen en ervaringen van anderen hebben. Deel je jouw ervaringen ook met ons? Dan zorgen wij dat het op de site komt en via onze andere mediakanalen wordt gedeeld met de andere kinderen, moeders, vaders, opa's en oma's.

Kijk ook eens in de agenda wat voor speciale activiteiten er allemaal gepland worden in de regio, of abonneer je op de nieuwsbrief, die voor elke vakantie uitkomt!

Ben jij ondernemer en heb je een kindvriendelijke bestemming in Deventer Salland? Mail ons op deventer@go-kids.nl, dan informeren wij je op maat of maken een afspraak.

Graag tot ziens op https://go-kids.nl/deventer-salland

Jessica Bakker & Herma Machiavello

Log In