Zwembad Sportplaza Groenendaal Heemstede  

Sportparklaan 16, 2103 VT Heemstede

  Lekker zwemmen in zwembad Groenendaal in Heemstede

  Ieder wil graag leuk, goed en snel leren zwemmen! Daarnaast is er een scala aan mogelijkheden; zoals lekker drijven op echte golven of wat dacht je van een waterspider of een loopmat. Super leuk toch voor in de vakantie!

  Golfslagbad 32 °C

  Je waant je in het “Great Barrier Reef" met op gezette tijden echte golven. Het is echt heel gaaf om op je plankje of in een zwemband te liggen in het water en te deinen op de golven!

  Wedstrijdbad 28 °C

  Het wedstrijdbad is een heuse “oceaan". Het wedstrijdbad beschikt over 6 banen en zes startblokken en wordt voor officiële zwem- en waterpolowedstrijden gebruikt. Tevens kunnen er diverse activiteiten worden beoefend, zoals banen zwemmen, vrij zwemmen en aqua jogging. In vakanties worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals de waterspider, loopmat, aquabal, enz

  Heerlijk Buitenbad

  Rondom het bassin worden ligstoelen geplaatst zodat de moeders en vaders en kinderen op een prettige wijze kunnen genieten van de zon. Hou er wel rekening mee dat er geen (permanent) toezicht door SportPlaza plaats vindt en dat jezelf de kinderen dient te vergezellen als ze van het water gebruik maken.

  Peuterbad

  Ook is er aan de allerkleinste gedacht met een peuterbadje.

   

  Adres

  • Adres: Sportparklaan 16
  • Stad:  Heemstede
  • Land:  Nederland
  • Postcode:  2103 VT