Surfana Zandvoort-Bloemendaal

Boulevard Barnaart 27, 2041 JA Zandvoort

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit voor jouw kind?

Dan ben je bij Surfana Zandvoort - Bloemendaal aan het juiste adres! Met prachtige locaties op en aan het strand zorgen zij altijd voor een feestje.

Want ,wat is er nou leuker voor een kind om op het strand en in de zee te zijn? Normaal kan dit alleen als het lekker weer is. Die dagen zijn sinds de ontwikkeling van het wetsuit voorbij. Nu kunnen kinderen bijna het hele jaar genieten van het surfen en de zee zonder dat ze het koud hebben of ziek worden.

Bij Surfana kun je terecht voor:

Surflessen 

Kom ook naar het strand en leer surfen! Niets is leuker dan op een surfboard over de golven te glijden. Maar pas op! Voor je het weet ben jij veranderd in een echte surfdude of surfchick. Surfles voor kinderen neem je bij de tofste surfschool in Nederland. Kom golfsurfen bij Surfana!

 • voor kinderen vanaf 6 jaar.
 • een stel super enthousiaste surf instructeurs
 • Surfana zorgt voor surfboard en wetsuit

Wat is er leuker voor een kind dan op het strand te zijn en te spelen in de zee? Surfen is precies dat!

Surfclubs

De Surfana surfclub bied je een goed excuus om lekker veel op het strand te zijn!

De lessen
Als je lid wordt van de surfclub krijg je elke week, of tweewekelijks, surfles van je eigen (ervaren) surfinstructeur in een vast groepje van maximaal 7 kids per instructeur.
De surflessen zijn doordeweeks na schooltijd en in het weekend.
Tijdens de lessen leer je andere surfers kennen, verbeter je spelenderwijs jouw surf-techniek, leer je voorspellen wanneer de golven goed zijn en kan je zelfstandig super veel oefenen met surfen (natuurlijk wel onder begeleiding)

Er zijn 3 niveaus waarbij je je kunt aansluiten, van beginner tot gevorderd. Op de website van Surfana zie je op welke dag en op welke tijden de lessen zijn.

 • elke week surfles
 • veel persoonlijke aandacht
 • surfles op jouw eigen niveau

De surfclub is voor kinderen en tieners die van surfen hun sport willen maken. Naast een goede surftechniek, leer je omgaan met de zee en stromingen. Op deze manier bouw je aan jouw zelfvertrouwen. 

Surfkampen

Je bent lekker veel op en om het strand, dat is sowieso al iets fantastisch! Het surfen op zomerkamp in Nederland zorgt ervoor dat je de basis van deze leuke sport goed kan leren. De golven zijn meestal wat rustiger dan bijvoorbeeld in Frankrijk waardoor je meer uit een surfles haalt. Daarnaast is het natuurlijk niet al te ver van huis, wat de ouders een fijn gevoel zal geven. Jouw kind direct naar Frankrijk of Spanje sturen, kan best een grote stap zijn. Zo kun je toch genieten van een surfkamp in de zomervakantie zonder dat je al te ver hoeft te reizen.

 • locaties direct aan het strand
 • leeftijdsgroepen tussen 8-17 jaar
 • verantwoordelijke begeleiding
Ben jij op zoek naar een te gekke zomervakantie? Je leert surfen, doet veel leuke andere activiteiten en maakt nieuwe vrienden.
 

Surfkinderfeestje

Dit kinderfeestje is een introductie tot het surfen, het gaat vooral om heel veel plezier in de zee! Kom jij ook met je vriendjes en vriendinnetjes naar het strand?

Jullie worden ontvangen op de Surfana surfschool. Hier maken de kids kennis met de surf instructeur en krijgen ze een wetsuit. De surfles begint met een korte theorie over het ontstaan van golven en de eerste stappen van het surfen.

Na de theorie is het tijd om een vol uur lekker te gaan surfen. Meestal hebben de kids het snel door en kunnen ze op hun knieën, of zelfs al staand de golf surfen.

Aan het einde van de les gaan de kids zich omkleden in onze kleedkamers en kunnen ze douchen. Het surf kinderfeestje wordt in stijl afgesloten met limonade en een klein cadeautje voor de jarige.

 • leren surfen
 • limonade na de surfles
 • een leuk cadeautje voor de jarige

Hoera en gefeliciteerd! Of je nu jarig bent of een andere reden voor een feestje hebt. Bij Surfana kan je terecht voor een te gek partijtje! Kom jij ook met je vriendjes en vriendinnetjes naar het strand?