Kids paintball bij PBSports

Wij bieden kinderpaintball aan. De kids kunnen bij PBSports proeven wat Paintball is. Bij kids paintball krijgen alle kinderen voor de veiligheid een overall aan en een masker op.

Om eventuele blauwe plekken te voorkomen wordt gebruik gemaakt van een paintball geweer dat voorzien is van een lagere druk. Door het kinder paintball geweer worden de paintballs met minder snelheid naar elkaar geschoten maar de beleving blijft absoluut hetzelfde.

Wil jij paintball meespelen tijdens de WK 2020?

 • Ben jij toevallig:
  • Sportief en ambitieus
  • Gezellig en energiek
  • Beginnend of gevorderd
  • Jongen of meisje
  • Tussen de 8 en 12 jaar of
  • Tussen de 12 en 16 jaar

Dan komt dan goed uit... want PBSports is op zoek naar nieuwe leden, voor in het Nederlands jeugdteam, om klaar te stomen voor de Paintball WK 2020! 

Paintball als sport club

Wil jij ook van paintball je sport maken? Bij PBSports Paintball vereniging kun je wekelijks trainen.

Elke woensdagmiddag wordt er gespeeld en op zaterdag worden er wedstrijden gespeeld.

Vanaf € 25,- per maand word je al lid van de gezelligste paintballclub van Beverwijk! Wil je eens een keertje vrijblijvend meespelen om te kijken of het wat voor je is, dan kan dat natuurlijk!

Materialen zijn aanwezig, dus mag gebruik maken van alle spullen van PBSports. Alles wat nodig is om lekker te paintballen.

Wil jij lasergamen tijdens de NK 2020?

PBsports zoekt ook kinderen voor in het Nederlands team Lasergamen… Wil jij meespelen tijdens de NK in 2020 …. Geef je dan nu op!

Wil jij ook van lasergamen je sport maken? Bij PBSports Paintball vereniging kun je wekelijks trainen.

Elke donderdagmiddag wordt er gespeeld en op zaterdag worden er wedstrijden gespeeld.

Vanaf € 17,50 per maand word je al lid van de gezelligste laserclub van Beverwijk! Wil je eens een keertje vrijblijvend meespelen om te kijken of het wat voor je is, dan kan dat natuurlijk!

Materialen zijn aanwezig, dus mag gebruik maken van alle spullen van PBSports. Alles wat nodig is om lekker te lasergamen.