Het enig echte speelkleed van Zandvoort!

Voor een speelkleed ben je bijCity-Play aan het juiste adres. Kleintjes gaan rollen, zitten, kruipen en uiteindelijk lopen. Een speelkleed voor je baby is daarom ideaal voor een houten of stenen vloer! En daarna kun je er heerlijk op spelen met je auto's, bootjes, Barbies of Playmobil of Lego!

Speelmat of speelkleed is ideaal

Een speelmat is super handig met het mooie weer; zo kan je baby of kind ook lekker in de tuin liggen en spelen! De speelkleden van City-Play zijn onzettend gaaf! Deze speelkleden zijn leerzaam, gaaf en herkenbaar. Voor niet alleen kinderen, maar ook voor de ouders is het leuk om deze in de kamer te hebben liggen. De tekeningen zijn zo herkenbaar dat je er makkelijk jouw stad in kunt vinden. Zo heeft City-Play speelkleden van de stad Amsterdam, Rotterdam, Zeeland, Spijkernisse, Eindhoven...eigenlijk te veel om op te noemen. Wij mogen een Speelkleed van Zandvoort weggeven! Hoe leuk is dat!

Speelkleed van het circuit van Zandvoort

Race met je auto's over het circuit van Zandvoort of ga heerlijk met je barbies of Playmobil poppetjes op het strand liggen. Dit gave speelkleed een uniek item en heeft een ruim formaat van160 x 130 cm. Hoogwaardig afgewerkt met anti-slip aan de onderzijde en recyclebaar. De speelkleden zijn gemaakt van anti allergenen en milieuvriendelijke stoffen.

Zandvoort heeft haar eigen speelkleed. Kinderen rijden met hun speelgoedauto's over het circuit van Zandvoort! 

Bestel nu je speelkleed bij  Cityplay  met de kortingscode  gokids  en ontvang 10% korting!

 

Print deal