Op Zomerkamp gaan in de vakantie is een onwijs goede ervaring voor kids! Een paar dagen bezig zijn met een van je favoriete bezigheden, wie wil dat nou niet. Wij hebben de leukste kampen voor je op een rijtje gezet. Je hoeft je dus niet te vervelen in de vakantie, want je kan lekker sporten, bouwen met lego, in de sneeuw de hele dag lekker skiën, je uitleven op het podium van het theater, lekker surfen of suppen in zee en vergeet de spannende mad science kampen niet...
 

Coole Kids/Teensweken

De Kidsweken en Teensweken bij SnowPlanet zijn weer helemaal terug! Joepie, de hele dag skiën en snowboarden in de sneeuw! Maar natuurlijk ook lekker spelen en glijden, kortom fun voor kinderen van 5 tot en met 17 jaar! De gezamenlijke lunch, snack, diner en drinken zijn inbegrepen in de prijs
Geef je nu op ►
 

Summer Surfcamp 8+

Bij First Wave Surfschool krijg je van gediplomeerde instructeurs 5 dagen lang surfles. De lessen worden afgewisseld met allerlei andere te gekke strandactiviteiten. De laatste dag van het 5-daagse surfcamp is speciaal: ouders proberen het surfen of suppen samen uit met hun kinderen.
Lekker het water op! ►
 

Upventure Camp

UP Events is een evenementen-bureau aan de rand van Amsterdam-West. Elk kind zal verrast worden door de grote hoeveelheid activiteiten in dit vakantiekamp. Alvast een tipje van de sluier: je kunt komen laseren, leren boogschieten, ontsnappen uit een Escape Room, knallen en rennen met Bubbelvoetbal, je in een andere wereld wanen met de VR Experience, erop los trommelen tijdens de percussieworkshop en met Graffiti wel iets heel gaafs knutselen.
 
Je doet echt van alles ►
 

Acteren, zingen of filmen 

Waarom zou je in de zomer moeten stoppen met jouw hobby? Of misschien ontdek jij in de zomer dat de camera of het podium jouw roeping is!
Bij de zomerkampen van Xapp is er altijd een creatief kamp dat bij je past. Je kunt er meespelen in een musical, in een studio je eigen solo opnemen, een film maken die wordt getoond in onze bioscoop of je maakt samen een volledig nieuw theaterstuk.  
Schitteren op het podium ►
 

Kinderkamp - Yoga & Theater 

Yoga en theater zijn een geweldige combinatie voor kinderen. Spelenderwijs, met leuke yogahoudingen en theatertechnieken leren ze hun fantasieën te ontdekken en hieraan uiting te geven. Dit stimuleert de creativiteit, het samenwerken en verbindingen maken.
Elke dag is weer anders ►

Toffe Lego Kampen 7+

Tijdens deze LEGO® vakantiedagen van Young Engineers Haarlem bouwen kinderen dieren, auto’s, pretpark attracties en andere Toffe modellen. Het bouwen wordt afgewisseld met buiten spelen, spelletjes doen en informatieve filmpjes kijken. Leuke en leerzame week!
Lekker bouwen met Lego ►
 

Toverknol Theaterdagen!

In een week maak je met andere deelnemende kinderen zelf een voorstelling! Je verzint het verhaal, maakt het decor, kostuums en leert een rol uit de voorstelling. De voorstelling speel je aan het einde van de week voor je fans. Natuurlijk ontdekken jullie ook buiten spelenderwijs de magische wereld van het theater!
Voor kids 6 t/m 9 jaar ►
 

Mad Science Zomerkamp

Het is een zorgeloze week met veel verschillende activiteiten, ontspanning en experimenten. Iedere zomer is er een nieuw programma. In de ochtend krijgen de kids uitleg over het thema van de dag en leren ze de eerste begrippen die ermee verband houden. De rest van de dag leren ze vooral door lekker veel te doen! Tussendoor is er nog voldoende ruimte om lekker te spelen, spelletjes te doen en natuurlijk om te eten en te drinken.
In Teylers museum, Cruquius museum en bibliotheek Hoofddorp
Nu met € 30,- korting ►
 

ZomerGames van BroSports 

Tijdens de ZomerGames van BroSports bij Sportcentrum de Waterkanten kunnen kinderen zich optimaal uitleven tijdens een gevarieerd en uitdagend spellenprogramma. Lekker veel activiteiten op het grote speelveld en in het zwembad. Denk hierbij aan stoere speurtochten, ravotten op luchtkussens, klimmen, pijl en boogschieten, ballenparades, strategische teamstrijd, 6-kampen en nog heel veel meer…
Iedereen kan het ►
 

Coole activiteiten & uitjes in de zomervakantie

Natuurlijk hebben wij niet alleen zomerkampen in onze agenda staan. Maar ook Toffe activiteiten in de zomervakantie voor binnen en buiten. Deze kun je in onze agenda vinden en natuurlijk komt er ook een mooi zomervakantie-overzicht aan!

Alvast fijne vakantie!
Bekijk hier alle activiteiten ►