Zondagmorgen in ITA: Mappamondo (2-7 jr)

Zondagmorgen in ITA: Mappamondo (2-7 jr)

Dadodans komt naar Zondagmorgen in ITA met de voorstelling Mappamondo, heerlijk voor kids van 2 tot 7 jaar!

Over de voorstelling Mappamondo

Mappamondo is een muzikale en zintuigelijke dansvoorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar, waarin de geluiden en klanken van de aarde tot leven komen.

Rotsen, gebergte, graslanden, woestijnen ... Er bestaan zoveel verschillende landschappen op onze planeet! De aarde ruikt, de aarde klinkt. Met zand, aarde, water en stenen creëren een danseres en een slagwerker een eigen wereld vol kleuren en klanken. Dansend op flarden muziek afkomstig van verschillende continenten en op de geluiden van de natuur, nemen de spelers het publiek mee op een denkbeeldige reis over de aarde.

Na het succes van Kokers (3+), Kleur (2+) en Ondersteboven (2+) creëert Dadodans | Gaia Gonnelli met Mappamondo weer een voorstelling voor de allerjongste. In haar werk combineert Gaia Gonnelli dans met andere kunstdisciplines. Haar associatieve en beeldende voorstellingen prikkelen de verbeelding van kinderen. In alle voorstellingen van Dadodans speelt het werken met materialen en primaire elementen (vormen, kleuren en klanken) een belangrijk rol. 

Gaan jullie ook genieten van deze Zondamorgen in ITA?

Voor meer informatie over de voorstelling en het boeken van tickets ga je naar de website van Internationaal Theater Amsterdam.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekend- & Vakantietips van Go-Kids Amsterdam!