Wij hebben een band bij Met liefde en aandacht in Beverwijk

Wij hebben een band bij Met liefde en aandacht in Beverwijk

Wie is er speciaal voor jou? Met wie heb jij een band? Wat verbindt jullie?


Wil je eens even stilstaan bij wat jullie band speciaal maakt? De ander laten weten wat hij/zij voor jou betekent? Wil je samen lekker creatief bezig zijn om jullie band te verstevigen? Dan is deze duo-workshop echt wat voor jou! Dus nodig jouw dierbare (vriend, vriendin, moeder, vader, dochter, zoon, opa, oma, collega...) uit en ga samen aan de slag.


Britt (Vang je Droom) en Nicolette (Met liefde en aandacht) organiseren deze workshop, die een samenspel is van coaching en creatief bezig zijn. Ze gaan net een beetje verder dan tijdens een gewone creatieve workshop; je bent niet alleen me je handen bezig, maar ook met je hart. Nicolette helpt jullie om de relatie in kaart te brengen en om in verbinding te komen.


Vanuit verbinding maak je, onder begeleiding van Britt, een setje armbanden voor elkaar. Op die manier geven jullie je band vorm. Samen creëren jullie een mooi sieraad om jullie band zichtbaar te maken.


Per duo bedragen de kosten 70,00 euro voor deze 3 uur durende workshop op De Coachzolder.


Er is slechts plaats voor 5 duo's, dus meld je op tijd aan! Je bent verzekerd van een plekje na een mailtje aan info@metliefdeenaandacht.nl en betaling van het bedrag.

Graag van te voren aanmelden via Facebook of mail