VakantieZwempret in Sportcentrum De Waterkanten

VakantieZwempret in Sportcentrum De Waterkanten

Tijdens de basisschoolvakanties van regio Midden is het zwembad van maandag t/m vrijdag extra geopend voor vrij zwemmen en is er speciaal voor kinderen t/m 15 jaar VakantieZwempret. Ook ligt de 12-meter lange stormbaan op doordeweekse dagen vanaf 13.00 uur in het wedstrijdbad (tenzij er andere activiteiten zijn).

Deze opblaasbare attractie met allerlei hindernissen en obstakels maakt het tot een uitdaging om aan de overkant te komen. Kom jij snel en zonder in het water te vallen aan de overkant?

Een kaartje voor VakantieZwempret is € 6,50 en hiervoor heb je entree tot het zwembad en krijg je ook een klein patatje, limonade en een waterijsje!
Natuurlijk is het vrijzwemmen voor alle leeftijden en een regulier kaartje is € 4,70.

Klik hier voor alle openingstijden in de vakantie.

Let op ! Het wedstrijdbad is tijdens VakantieZwempret op doordeweekse dagen vanaf 13.00 uur geopend en de stormbaan ligt vanaf 13.00 uur in het wedstrijdbad. Op zondag ligt de stormbaan niet in het zwembad.

Kinderen zonder diploma dienen onder begeleiding** van een volwassene in bezit van een diploma te komen zwemmen en hebben GEEN toegang tot het wedstrijdbad.

**Begeleider dient met het kind in het water te gaan.