Iets leuks doen met de kinderen dit weekend, of de komende dagen in de omgeving Haarlem, Hoofddorp, Velsen of Haarlemmermeer? Bij Go-Kids vind je gave uitjes voor je gezin... misschien wel zoveel dat je het ook niet meer weet. Daarom maken we voor elk weekend een Top 5 met onze favoriete uitstapjes voor in het weekend! 

Leuke kinderactiviteiten in het weekend

Iets leuks doen met kleuters, kids of tieners? In Haarlem, Hoofddorp, Heemskerk of in de omgeving van Zandvoort vermaken kinderen van alle leeftijden zich met leuke binnen- en buitenactiviteiten voor het hele gezin.

1. Het Pannenkoekenparadijs haalt de winter naar Haarlem

Van vrijdag 2 december tot en met zondag 8 januari 2023 wordt het buitenterrein omgetoverd tot ‘Winter Wonderparadijs Haarlem’. Gezellig met een overdekte schaatsbaan, gezellige kerstkraampjes en live-muziek. Dit jaar is de ijsbaan overdekt en volledig in de kerst versierd. De schaatsbaan is maar liefst 30 bij 15 meter, 450 vierkante meter, groot genoeg om  je schaatskunsten te laten zien aan je vrienden. Je kunt met je eigen schaatsen komen maar mocht je die niet hebben, dan zijn ze voor een zacht prijsje te huur.

Kijk snel hier!

2. Film 6+: Knor in de Schuur in Haarlem

Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor...

Meer info ►

3. Bezoek de stoomboot van Sinterklaas

Blijf op de hoogte van onze tips!

Go-Kids maakt het je makkelijk en stuurt je elke week een overzicht wat er allemaal te doen is voor kinderen en het hele gezin! Wij sturen je gratis onze info. Je hoeft je alleen maar een aan te melden, hoe handig is dat! We spammen je niet en wil je onze mails niet meer ontvangen, dan schrijf je je gewoon weer uit.