Iets leuks doen met de kinderen dit weekend, meivakantie of de komende dagen in de omgeving Haarlem, Hoofddorp, Velsen of Haarlemmermeer? Bij Go-Kids vind je gave uitjes voor je gezin... misschien wel zoveel dat je het ook niet meer weet. Daarom maken we voor elk weekend een Top 5 met onze favoriete uitstapjes voor in het weekend! 

Leuke kinderactiviteiten in het weekend

Iets leuks doen met kleuters, kids of tieners? In Haarlem, Hoofddorp, Heemskerk of in de omgeving van Zandvoort vermaken kinderen van alle leeftijden zich met leuke binnen- en buitenactiviteiten voor het hele gezin.

1. Win een gezinsovernachting!!

Het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel is een fantastisch mooi familiehotel. Daarom mogen wij met Go-Kids een hotelovernachting in een familie kamer mét ontbijt verloten voor maximaal 5 personen. De Efteling ligt op 500 meter lopen van dit super gave hotel en om de hoek van de Loonse en Drunense Duinen.

Like het bericht op facebook ►

2. Vinea zomerkampen

Vinea heeft een groot aanbod kinderkampen in diverse thema's. Wat je ook kiest, je gaat hoe dan ook een week vol leuke activiteiten en plezier tegemoet! Veel kinderen vinden actieve vakanties helemaal geweldig. Lekker in de natuur, nieuwe dingen proberen en buiten je energie kwijtraken. 

Vinea zomerkamp met € 20,= korting

Met de Go-Kids kortingscode krijg je € 20 korting per persoon, per boeking van een Vinea Zomerkamp. Dat is mooi meegenomen, of niet dan?

Hoe krijg je € 20,= korting?

Gebruik deze kortingscode bij jouw boeking:

GOKIDS2022

Voor de korting gelden de volgende voorwaarden:

  • geldig op zomerkampen met vertrekdatum tot en met 31 augustus 2022
  • kan niet gebruikt worden voor dagkampen en Vinea Familyvakanties
  • is niet te combineren met andere kortingsacties

Boek zo'n tof zomerkamp met korting!

3. JipKids Kinderfestival!

JiPKids heeft leuk nieuws! Voor het eerst gaan zij een kids&family Parade organiseren op zaterdag 11 en zondag 12 juni 2022 op het trapveldje in Heemstede. Er is muziek, er zijn meerdere kindervoorstellingen, strobalen om in te klimmen en chillen, standjes, bellenbaas artiest, opblaasbare voetbalkooi, oud-Hollandse spellen, lucht-air-kussen, eetkraampjes, silent disco en een draaimolen. 

Dit is dé plek om als gezin gezellig naar toe te komen of met andere bevriende gezinnen af te spreken. En niet geheel onbelangrijk.. er zijn twee heel gezellige barren aanwezig! 
Ook zijn er kraampjes waar te gekke hebbedingetjes verkocht worden. Kortom; voor iedereen is er gezelligheid en vermaak.

4. Japanse Sprookjes

De rondreizende bossjamaan Koele Bries is je gids. Hij kent elke boom op zijn duimpje en weet altijd de weg. Hij luistert naar de bladeren, bespiedt de wilde dieren en ruikt aan de wind. Kom mee op avontuur met Koele Bries. Trek je avonturenlaarzen of verhaalsandalen aan en ga mee op pad door Caprera, op zoek naar de Kami. Lukt het jullie om ze te vinden? En te verleiden hun verhalen te delen?

5. 2 Turven Hoog Festival in de duinen

2turvenhoog is hèt avon­tuur­lijkste kunsten­fes­tival voor iedereen van 0 t/​m 6 jaar en volwassenen. In het weekend van 11 en 12 juni presenteren Schuur samen met Caprera een speciale zomereditie in en rond het bos van Open­lucht­the­ater. 

6. Leuke binnenactiviteiten en indoor uitjes voor het hele gezin in de meivakantie

De meivakantie! Wie kijkt er niet naar uit? Twee weken lang relaxen en genieten van én met elkaar. En de ideale vakantie om uitstapjes te maken in eigen land. Wij hebben alvast de leukste dagjes uit voor je op een rij gezet. Het weer kan nog weleens tegenzitten in de meivakantie, en om je huis nou om te toveren tot een indoor speeltuin, daar worden de meeste ouders niet gelukkig van. Het wordt tijd dat we weer los mogen gaan en lekker alle energie eruit kunnen gooien, want er zijn hele leuke activiteiten en uitjes; wij hebben er een paar voor jullie opgezocht:

6. Museum, film, theater en culturele uitjes voor kids in de vakantie!

Veel van deze kindermusea hebben speciaal voor kinderen een museum speurtocht, een speciale tentoonstelling, een rondleiding voor kinderen of een familierondleiding, een kinderatelier waar ze zelf aan de slag kunnen en leuke workshops kunnen volgen. Zo is een museum héél erg leuk voor peuters, kleuters, jonge kinderen en oudere kinderen! In de voorjaarsvakantie hebben deze musea zeker een leuk programma:

Blijf op de hoogte van onze tips!

Go-Kids maakt het je makkelijk en stuurt je elke week een overzicht wat er allemaal te doen is voor kinderen en het hele gezin! Wij sturen je gratis onze info. Je hoeft je alleen maar een aan te melden, hoe handig is dat! We spammen je niet en wil je onze mails niet meer ontvangen, dan schrijf je je gewoon weer uit.