Iets leuks doen met de kinderen dit weekend, of de komende dagen in de omgeving Haarlem, Hoofddorp, Velsen of Haarlemmermeer? Bij Go-Kids vind je gave uitjes voor je gezin... misschien wel zoveel dat je het ook niet meer weet. Daarom maken we voor elk weekend een Top 5 met onze favoriete uitstapjes voor in het weekend en de komende week! 

Leuke kinderactiviteiten de komende week

Iets leuks doen met kleuters, kids of tieners? In Haarlem, Hoofddorp, Heemskerk of in de omgeving van Zandvoort vermaken kinderen van alle leeftijden zich met leuke binnen- en buitenactiviteiten voor het hele gezin.

1. Jeugdtheater 4+ in De Schuur: Een ei met een staartje

Een voorstelling over klein en groot, pappa’s en mamma’s maar bovenal over het geloof in sprookjes. Belle ontdekt in haar tuin een heel groot en bijzonder Ei. Het kraakt en beweegt en tot haar verbazing kruipt er plots een klein wezentje uit. Een baby draak. 

Boek hier je tickets ►

2. 29 juni: Dag van het Kasteel

Tijdens deze dag zetten veel kastelen en buitenplaatsen de poorten open van het landgoed. Dé kans dus om een kijkje te nemen op zo'n indrukwekkende, mysterieuze plek! 

Meer weten? >

3. Dinosaur Adventure: camp bij The Little Gym Haarlem

Blijf op de hoogte van onze tips!

Go-Kids maakt het je makkelijk en stuurt je elke week een overzicht wat er allemaal te doen is voor kinderen en het hele gezin! Wij sturen je gratis onze info. Je hoeft je alleen maar een aan te melden, hoe handig is dat! We spammen je niet en wil je onze mails niet meer ontvangen, dan schrijf je je gewoon weer uit.