Theater 8+: HALLO FAMILIE in de Toneelschuur in Haarlem

Theater 8+:  HALLO FAMILIE in de Toneelschuur in Haarlem

Winters totaaltheater over je ouders en andere wonderlijke wezens. 

Hallo familie is een wonderlijk warme voorstelling met veel grappige en onverwachte gasten, over de mensen die we niet gekozen hebben, maar die er gewoon zijn. Altijd.
Het is druk in huis. Vader en moeder vieren feest, oma is op bezoek om op te passen. De nacht is lang. Je kan niet slapen, maar toch lijkt het avontuur wel een droom, met knuffels die tot leven komen, ouders die op hun handen gaan lopen en een oom die verandert in een boom. Hierna kijk je heel anders naar je familie. Hoe? Dat blijft nog een verrassing, in deze meeslepende dans- en theatermix van de makers van ‘Liefde’ (Gouden Krekel 2017: “Herkenbaar, aanstekelijk en bovenal hartverwarmend”, aldus de jury).

Regisseur Moniek Merkx over 'Hallo familie’: “Je blijft altijd kind, ook als je veertig bent. En als je drie bent kan je je soms zo ernstig voelen, dat je het liefst met een lange baard bij de kachel zou willen zitten. Ik stel me een grote huiskamer voor waarin een groep gasten een geheimzinnig familiespel speelt. De kinderen worden steeds volwassener, de volwassenen gedragen zich als kleuters. Ze dansen op tafel tot het ochtendgloren.” 

concept & regie: Moniek Merkx muziek: Joop van Brakel choreografie: Art Srisayam spel: Sue-Ann Bel, Marieke Dermul, Gihan Koster, Hali Neto, Freek Nieuwdorp, Jurriën Remkes, een oma en een kind decor: Sanne Danz kostuums: Nicky Nina de Jong licht: Gé Wegman

Prijzen

  • Vroegboek Jeugd € 9,- 
  • Vroegboek normaal € 14,-
  • CJP € 13,-
  • Studenten € 13,-
  • Vroegboek Jeugd groepskorting (4 of meer kinderen) € 7,-

Voorstelling

Voorstelling op zondag 17 februari 2019 om 15:00 uur.