Ruzie... of we het nou willen of niet, we krijgen er allemaal mee te maken, de een misschien wat vaker, dan de ander. Ga jij, koste wat het kost, door om je gelijk te halen? of ben jij degene die water bij de wijn doet, om de boel te sussen? Trek jij je in een ruzie terug als een schildpad, of sta jij te brullen als een chimpansee? En dan, wat doe je daarna? Durf jij die eerste stap te zetten om het weer goed te maken? Of ben je te koppig en steek je liever je kop in het zand? 

Een acrobatische sensatie, vol herkenbare situaties over ruzie maken, kibbelen en bakkeleien

BONJE is een familievoorstelling waarin twee acrobaten en een mimespeelster, er alles aan doen om de conflict-patronen waarin zij gevangen zitten, te doorbreken.

concept, regie Laura van Hal | spel mimespeelster Anastasiia Liubchenko en acrobatiek duo Clémentine Fleury & Pablo Courtès | dramaturgie Martine van Ditzhuyzen | geluidsontwerp Nineyards Audio | coaching festival versie Pieter Post | scenografie theaterversie Jolanda Lanslots | lichtontwerp, techniek theaterversie Maarten Verheggen | grafisch ontwerp Ayla Maagdenberg

Za 31 juli & zo 1 augustus: CIRCUS FESTIVAL

Hooggeëerd publiek: Caprera verandert dit weekend in een circuspiste! Het hele weekend zijn er circus-theater-voorstellingen en kun je zelf circusartiest worden tijdens een van de gratis circusworkshops na afloop van de voorstellingen!

Kaartverkoop

Openluchttheater Caprera verzorgt de kaartverkoop voor alle zomervoorstellingen i.s.m. de Toneelschuur.

Let op: de kaartverkoop verloopt alleen via de website van Caprera. Zij maken gebruik van Ticketmaster. Mocht je problemen hebben bij het bestellen van tickets kun je direct contact opnemen met Ticketmaster via 0900-3001250.

Maximaal 4 kaarten per voorstelling.

Voorstelling

Zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus om 11:00 uur