Theater 2+: Maya zingt de wereld rond in theater Elswout

Theater 2+: Maya zingt de wereld rond in theater Elswout

Wie met Maya meegaat weet dat er rare dingen kunnen gebeuren. Spontaan sleept ze iedereen mee op een tocht vol spannende ontmoetingen en gekke avonturen met mensen en beesten.

Gelukkig bekijkt de vrolijke Maya de wereld door een zonnige bril en wil het publiek haar graag helpen. Met een koffer vol fantasie en handige spulletjes kom je een heel eind en de eigenwijze Maya weet dat eigenlijk niets onmogelijk is, immers; ‘in je hoofd kan alles!’

Maya zingt, danst en trommelt er lustig op los en dat doet ze niet alleen, ze neemt haar muzikale vriendje Tim mee.

Lieve en stoute liedjes met herkenbare thema’s uit het eigentijdse repertoire van Samba Salad. Toegankelijk variaties op de samba, salsa en de calypso met een vrolijke knipoog naar de jazz nemen je mee op een betoverende en verrassende reis!

Seizoen 2018-19 bestaat Samba Salad 40 jaar en zij vieren dit o.a. met een reprise van de eerste solo-voorstelling van Maya Link. Van het programma verscheen een gelijknamige cd, verkrijgbaar bij Kindermuziek.com. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Music (zoek Samba Salad).

Maya Link

Eind 2016 won zij de Rabobank Cultuurprijs en de Alkmaarse publieksprijs voor de Podiumkunsten. De jury omschrijt Maya als een expressive, ambitieuze en uiterst veelzijdige kleinkunstenaar met het podium als haar speeltuin.

Maya is zangeres, actrice, danseres, theater & muziek docent, organisator, muziekprogrammeur, theatermaker en songwriter. Haar veelzijdigheid brengt haar in contact met veelzijdige mensen, projecten en plekken. Al deze disciplines hebben vooral één ding met elkaar gemeen: mensen ontroeren, laten lachen, laten dansen, in beweging brengen, een spiegel voorhouden, het kind in ze naar boven halen en ze iets bijzonders meegeven. Van alle mensen zijn kinderen haar favoriet en ze neemt hen graag mee in haar fantasie.

Credits

Concept, spel, zang en dans: Maya Link
Gitaar, klarinet, percussie & spel: Tim Arnoutse Muziek: Herman Link (Samba Salad)
Liedteksten: Herman Link & Theo Olthuis
Regie advies: Hakim Traidia, Dick Hauser, Rita Iny Foto: Gillian Jones

Voor iedereen van 2 tot 102 jaar/ Toegangskaarten; kinderen € 9,50 / volwassen € 9,50 

Voorstelling om 10:00 uur en 15:00 uur