**HELAAS IS DEZE ACTIVITEIT IVM CORONA MAATREGELEN GEANNULEERD***

In de Meivakantie, van 4 t/m 10 mei, kun je naar Taartrovers Film Festival in Eye Filmmuseum in Amsterdam, voor kinderen van 2 tot 9 jaar. Het festivalprogramma bestaat uit kinderfilms in combinatie met de 'Speeltuin van de Verbeelding' - een speels en kunstzinnig vormgegeven decor met installaties die alle zintuigen prikkelen. Wanneer je een kaartje voor een Taartrovers-film koopt, krijg je er toegang tot de Speeltuin van de Verbeelding bij.

Speeltuin van de Verbeelding

Bij Taartrovers Film Festival draait alles om de verwondering. De installaties in de Speeltuin van de Verbeelding nodigen kinderen uit om te spelen en fantaseren, op onderzoek uit te gaan, van alles te ontdekken en zelf te maken. De bijzondere activiteiten prikkelen alle zintuigen: zo kunnen kinderen met zonlicht een foto maken en met hun lichaam kleuren op het doek dansen.

Of met de handen lijnen van lange draden borduren, verhalen spelen en filmpjes maken met kleurrijke knopen. Even uitrusten kan met verhalen op je oren of teken in de lucht en trek warme lijnen in het zand. In de Speeltuin van de Verbeelding wordt ook dit jaar weer gebakken! Kneed zelf je wolkenbroodje en eet deze vers uit de oven op. 

Gaan jullie ook naar het Taartrovers Film Festival bij EYE?

Benieuwd naar welke films we draaien? Kijk dan op taartrovers.nl/filmfestival/nl/films 

Tickets koop je aan de kassa en op de website van Eye Filmmuseum

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!