Speelgoedbank Haarlem bestaat 5 jaar en viert dit samen met de leden!

Speelgoedbank Haarlem bestaat 5 jaar en viert dit samen met de leden!

Speelgoedbank Haarlem bestaat 5 jaar en viert dit samen met de leden!

‘Voor elke leeftijdsgroep een eigen feest, om te vieren dat de Speelgoedbank ruim 5 jaar bestaat’

Dit jaar bestaat Stichting Speelgoedbank Haarlem ruim 5 jaar. Om dit te vieren organiseert zij dit jubileum met een Lustrumfeestjaar. De kick-off is een feestdag in de winkel aan de Gedempte Herensingel op 15 juni 2019. Het feestjaar wordt gevierd met 3 verschillende feestelijke activiteiten, waarbij bij elke activiteit een andere leeftijdsgroep centraal staat.

Het feestjaar begint op de Lustrumdag op zaterdag 15 juni. Alle leden en betrokkenen van de stichting zijn uitgenodigd om te vieren dat de Speelgoedbank al ruim 5 jaar relevant is in het leven van de kinderen die lid zijn. In de kleurrijke speelgoedwinkel aan de Gedempte Herensingel wordt het feest afgetrapt met leuke activiteiten voor kinderen, er zal worden gedanst, gesprongen, gefeest en lekker gegeten en gedronken. Na de Lustrumdag volgen nog 3 momenten waarop voor elke leeftijdscategorie een feestelijke activiteit wordt georganiseerd.

De speelgoedwinkel voor alle kinderen

Kinderen die een Haarlempas hebben, kunnen lid worden van de Speelgoedbank en krijgen maandelijks een tegoed van € 5,- om speelgoed uit te zoeken in de winkel. Ook als niet-lid kun je bij de speelgoedbank terecht voor duurzaam, schoon en goed 2e hands speelgoed. De prijzen zijn voor elke beurs en de inkomsten die hierdoor worden gegenereerd, komen als donatie 100% terug in de stichting. Zo is de speelgoedbank een speelgoedwinkel voor alle kinderen.