Ramadanavond: Aladdin van Theater Terra (6+) & Iftar in Theater De Krakeling

Ramadanavond: Aladdin van Theater Terra (6+) & Iftar in Theater De Krakeling

Laat je in Theater De Krakeling betoveren door de magische familiemusical Aladdin en geniet daarna van een overheerlijke avondmaaltijd. Van klein tot groot, van Oost tot West, iedereen is welkom!

Bijzondere Ramadanavond voor iedereen!

Het eerste weekend van de Ramadan staat in het teken van samenzijn en daarom organiseert Theater De Krakeling op vrijdag 10 mei een bijzondere Ramadanavond voor de hele familie. Allereerst samen naar de magische musicalvoorstelling Aladdin waarna we elkaar in de foyer ontmoeten om - na zonsondergang - gezellig te eten, te drinken en met elkaar in gesprek gaan.

Aladdin 6+ - familiemusical Theater Terra

Een familiemusical naar het wereldberoemde sprookje van 1001-nacht. In een betoverde stad probeert Aladdin, een straatjongen met veel lef, een mooie Arabische prinses uit de handen van een boze tovenaar te redden.

Go-Kids-reporter Dominique bezocht de voorstelling eerder al en raadt het jullie aan! 

Iftar na de voorstelling

Na afloop van de voorstelling Aladdin begint de iftar.
Iftar is de maaltijd die tijdens Ramadan, na zonsondergang, gezamenlijk wordt gegeten. Bahya Food to Share zorgt deze avond voor verse, verfijnde Arabische lekkernijen.

De toegangskaarten voor deze avond zijn €20,00 (kind) en €25,00 (volw.) inclusief eten en voorstelling. Voor meer info en het boeken van tickets ga je naar de website van Theater De Krakeling.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!