Pop Arts Festival (div leeftijden) in Theater De Krakeling

Pop Arts Festival (div leeftijden) in Theater De Krakeling

Tijdens het Pop Arts Festival in Amsterdam worden in Theater De Krakeling verschillende leuke jeugdvoorstellingen gespeeld.

Pop Arts Festival in Amsterdam

Dinsdag 16 t/m zondag 21 april presenteren Theater Bellevue, Theater De Krakeling, De Brakke Grond en Feikes Huis de tiende(!) editie van het Pop Arts Festival.

Het is een jaarlijks festival met bijzonder en origineel poppen- en objecttheater gemixt met dans, circus, mime, beeldende kunst, film en muziek.

Voorstellingen in Theater De Krakeling

Op het programma in Theater De Krakeling staan onder meer SSST (2+) een fantasieprikkelende work in progress waarin je plaatsneemt in een decor van zachte natuur. In Veel te veel te veel (5+) hebben alledaagse spullen een ziel en bij Plock! (4+) ontmoet je een acrobatische schilder waar de verf vanaf spat. Stap binnen in de wereld van Bewegende Ruimte (8+) met ingenieuze machines gemaakt van afgedankte spullen waar jij op de knopjes mag drukken! In Monsters (8+) maak je kennis met de wonderlijke creaties van Duda Paiva. Mythische figuren die kinderen kennen uit stripboeken, videogames en tekenfilms staan opeens ‘in het echt’ op het podium.

Meer info via www.popartsfestival.nl!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!