Pak'm door BonteHond (3+) in Theater de Krakeling (LNP*)

Pak'm door BonteHond (3+) in Theater de Krakeling (LNP*)

BonteHond komt naar Theater de Krakeling in Amsterdam met Pak'm: achter-elkaar-aan op een speelvlak van 5 bij 5. Voor kids vanaf 3 jaar - Language No Problem.

Over de voorstelling Pak'm

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van Pak'm: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aan-geren op een speelvlak van 5 bij 5. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?

We zien drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep.
Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau.

Pak'm is de opvolger van de peuterhit AaiPet die de afgelopen drie jaar meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg. Wederom met medemaker en componist Wim Conradi en acteur Dionisio Matias.

Gaan jullie ook naar Pak'm in De Krakeling?

Pak'm wordt vandaag twee keer opgevoerd in De Krakeling:

  • 11.00 uur
  • 16.00 uur

Kijk voor meer informatie en het bestellen van tickets op de website van Theater de Krakeling.

*LNP = Language No Problem

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!