Outdoor lasergamen bij Natuur speeleiland Haarlem

Outdoor lasergamen bij Natuur speeleiland Haarlem

Joepie! Het Natuur Speeleiland in Haarlem is eerder geopend tijdens de meivakantie!

Ga je mee op Natuur avontuur? Lekker apenkooien of loop met je blote voeten over het blotevoetenpad. Er is een Mega grote tractorband, waar je lekker op kan klimmen en klauteren!

Heb je trekt gekregen, dan kan je in de modderkeuken iets lekkers maken van zand, steentjes, modder... Natuurlijk kun je ook echte limonade drinken.

Er zijn verschillende uitdagingen zoals de wilgentunnel, kruiptunnel, doolhof en hindernissen met boomstammen. Er zijn ook nieuwe speurtochten, een insectenhotel en een natuurhuisje voor de kriebel beestjes.

Op het speeleiland kunnen kinderen hutten bouwen, slootbeestjes vangen, insecten zoeken, ravotten, kliederen, klimmen en vies en nat worden. Maar ook worden er supergave speurtochten georganiseerd.

Outdoor lasergamen tussen 18:30 en 21:00 uur

Lasergame is een spannend, sensationeel en uitdagend spel voor jong en oud. Voel de spanning die door je heen gaat als je het speelveld betreedt en weet dat de andere spelers jou willen uitschakelen. Vanaf dat moment sta je er alleen voor en zul je gedurende de rest van je speeltijd dapper voor je eigen 'leven' moeten strijden. 

€ 10,- voor een kind
€ 5,- voor de ouder/begeleider
De prijs is inclusief vrij spelen.