Oervolk Stoervolk in informatieboerderij Zorgvrij in Recreatiegebied Spaarnwoude

Oervolk Stoervolk in informatieboerderij Zorgvrij in Recreatiegebied Spaarnwoude

Oervolk stoervolk

Oerkinderen waren stoere kinderen. Ze konden allerlei stoere dingen, zoals pijl en boog maken, een speer slijpen, kruiden plukken voor in de thee of in de boter. Een amulet maken tegen de boze wolven in het bos (daar geloofden ze echt in).

Op zaterdag 7 april organiseren wij de gezinsactiviteit Oervolk bij Informatieboerderij Zorgvrij in Spaarnwoude/Velserbroek. We doen de activiteit twee keer. Elke keer duurt het twee uur. Het kost 12,50 per kind (van 4 tot 14 jaar). Ouders/grootouders doen gezellig mee. Wij zorgen voor alle gereedschap: mesjes, zagen, touw, scharen, etcetera. De prijs is inclusief een kopje kruidenthee en een toastje met zelfgemaakte kruidenboter.

De kinderen mogen zelf kiezen wat ze willen maken. De speren, bogen, amuletten en dergelijke mogen ze mee naar huis nemen.

Zijn jullie stoer genoeg om mee te doen? We verwachten dat het best druk kan worden. Boek je tickets op tijd! Dat kan bij het evenement op onze zusterwebsite: Peuters in het Wild (het is niet zo geschikt voor peuters, overigens).