Keltfest in Spaarnwoude

Keltfest in Spaarnwoude

Bezoekers van Keltfest in de Groene Weelde keren dit weekend terug naar de tijd van de Kelten. Een festival voor jong en oud!

Keltfest, dat jaarlijks 10.000 bezoekers trekt, neemt bezoekers mee terug in de tijd van de Kelten. Met ambachten, workshops als boogschieten en smeden, demonstraties, een uitgebreide markt en vele kinderactiviteiten biedt dit festival voor ieder wat wils.

Op de muzikale line-up staan op verschillende podia vele folk bands geprogrammeerd met een pint in de hand waan je je zo in een Ierse pub. Uiteraard is iedereen welkom om daar mee te doen met een van de vele pub sessies. De maag kan goed gevuld worden door het heerlijke authentieke eten dat door de verschillende cateraars wordt aangeboden.

Informatie voor bezoekers van het evenement is te vinden op de website van Keltfest.

Keltfest is een festival voor jong en oud. Ook voor de kleintjes is er dus genoeg te beleven. Er zijn verschillende knutsel- en spelactiviteiten, met als hoogtepunt de kiddybattle! Help jij de volwassenen te verslaan?  Meer informatie over de Kidshill kun je vinden op de website van Keltfest