Jazz duzz (6+) in Theater De Krakeling

Jazz duzz (6+) in Theater De Krakeling

De Toneelmakerij staat met de voorstelling Jazz Duzz in De Krakeling in Amsterdam. Een voorstelling voor kids vanaf 6 jaar. Jazz duzz is een verhaal dat alle kinderen en hun ouders raakt: iedereen gaat naar groep 3.

Over de voorstelling Jazz Duzz

Dizzy zat op de kleuterschool, maar vandaag is de grote dag: hij gaat naar groep DRIE. Dat is best leuk, maar ook wat ingewikkeld. Waarom zijn er allemaal van die regels? Over hoe je je potlood vast moet houden. En dat je rechtop moet zitten. Jazz duzz is een theatraal jazzconcert voor iedereen vanaf zes. Over buiten de lijntjes kleuren en 1 + 1 = 3. Met poëzie en anarchie, zelf verzonnen woorden en melodieën zonder eind.

Mooie recensies voor Jazz Duzz!

''Ja, er wordt een lekker potje muziek gemaakt in Jazz duzz. En het wordt duidelijk dat buiten de lijntjes kleuren zo gek nog niet is.'' ****
Het Parool - Hans Smit

''Alle vijf jongleren losjes met hun rol en zingen als gevorderde jazzmuzikanten.'' ****
De Volkskrant - Annette Embrechts

Een vrolijke ode aan de losheid en speelsheid van jazz. De fijne cast bouwt een lekker anarchistisch feestje in het klaslokaal.

‘Ook al houd je niet van jazz, iedereen kan wel wat non-conformisme in zijn leven gebruiken – en daar ben je nooit te jong of te oud voor.’Theaterkrant ****

Gaan jullie ook naar De Toneelmakerij in Theater De Krakeling Amsterdam?

Jazz Duzz wordt in de Voorjaarsvakantie twee keer opgevoerd door De Toneelmakerij in Theater De Krakeling:

  • zaterdag 16 februari om 16.00 uur
  • zondag 17 februari om 14.30 uur

Voor meer informatie en het boeken van tickets ga je naar de website van De Krakeling.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!