In de kelder staat een huis (2+) door Tg. Winterberg / STIP in Theater De Krakeling

In de kelder staat een huis (2+) door Tg. Winterberg / STIP  in Theater De Krakeling

In de kelder staat een huis - de voorstelling van Tg Winterberg / STIP staat in Theater De Krakeling Amsterdam - voor kinderen vanaf 2 jaar.

Over In de Kelder staat een huis (2+)

De muis woont in de kelder van een gigantisch huis. Alleen en helemaal tevreden leeft ze in de warme kelder daar beneden. Daar beleeft ze honderd en één bijzondere avonturen maar altijd binnen dezelfde vier muren.

Alles is waar,
Alles is echt gebeurd.
Alles is honderdmiljoen procent
klinkklare fantasie
Want ik ben wie ik ben
en ik zie wat ik zie.


In de kelder staat een huis is een beeldende voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar. Een avontuurlijke muis droomt in haar kelder weg over wie er allemaal in de theepot woont en giechelt om de schaduw van haar eigen staart. Een voorstelling over je fantasie de vrije loop laten en het vormen van een nieuwe werkelijkheid. Omdat je met je eigen fantasie nooit alleen hoeft te zijn.

'Van lapjes, knopen en een heleboel schilderstape maakt ze diertjes, huizen, trappen, spinnenwebben; niets is te gek. Met haar innemende spel reguleert ze moeiteloos de aandacht van het publiek. Ontroering en een glimlach volgen elkaar naadloos op, ondersteund door de muziek en de licht poëtische tekst.' Theaterkrant- Sara van der Kooi

Gaan jullie ook naar De Krakeling?

In de kelder staat een huis wordt tijdens de Voorjaarsvakantie vier keer opgevoerd in Theater De Krakeling:

  • zaterdag 23 februari om 14.00 uur
  • zaterdag 23 februari om 16.00 uur
  • zondag 24 februari om 11.00 uur
  • zondag 24 februari om 16.00 uur

Voor meer informatie en het reserveren van tickets ga je naar de website van Theater De Krakeling

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!