Hieperdepiep hoera Street Jump Haarlem bestaat 1 jaar. Kom het vieren!

Hoera! Street Jump Haarlem bestaat 1-jaar en trakteert

Het is alweer een jaar geleden dat Burgemeester Roest van Bloemendaal het ‘lintje’ door knipte en hiermee het grootste indoor trampoline park van Haarlem en omgeving opende. Even stoom afblazen, een feestje vieren, hapje eten of om gewoon lekker voor de fun jumpen in een van de 10 verschillende area’s met meer dan meer dan 50 trampolines. Daag je vrienden uit voor een potje ‘Dodgeball’, leer de te gekste tricks of blijf het langste staan op de Jump-Twister dit alles en meer bij Street Jump Haarlem.


Het afgelopen jaar hebben ze een hoop jumpers mogen verwelkomen, zelfs Enzo Knol en zijn vrienden Bas, Don en Boaz zijn op bezoek geweest. Zij hebben dit vast gelegd in een vlog die al meer dan 1,5 miljoen keer is bekeken.” 

 

“Street Jump Haarlem vindt wie jarig is trakteert; daarom krijg je op zaterdag 17 augustus & zondag 18 augustus het 2e uur gratis en een speciaal Street Jump armbandje cadeau.”

Zin om te springen?


Heb je gelijk zin om te jumpen? Dat snappen we heel goed! Wij staan ook te springen van ongeduld. Reserveer nu alvast jouw jump-sessie voor het Street Jump verjaardag weekend. 

 

De hele zomervakantie gelden verruimde openingstijden, kijk hiervoor op de website www.streetjumphaarlem.nl