Film voor alle leeftijden: Nick Jr. Zomerbios 2019 in Pathé Haarlem

Film alle leeftijden: Nick Jr. Zomerbios 2019 (Nederlandse versie)

Exclusief bij Pathé kun je je helden PAW Patrol, Shimmer & Shine en Blaze zien op het grote scherm. Er zullen nieuwe, nog niet vertoonde, afleveringen te zien zijn. Dat wil je niet missen!

 

Shimmer & Shine
Zeta's Zusje
Gigi verrast haar zusje Zeta wanneer ze erachter komt dat Gigi een geestje is geworden, net als Shimmer en Shine. Terwijl Zeta haar zus rondleidt, laten ze elkaar hun eigen krachten zien. Gigi en Zeta merken dat hun interesses en krachten als geestje en heksje verschillen, maar bundelen hun krachten uiteindelijk voor een probleem. Ondanks hun verschillen, kunnen ze dus als zussen nog steeds goed samenwerken. 

Paw Patrol
Ultieme Actie: Pups stoppen het smelten.
Het is een hete dag in Avonturenbaai en er begint van alles te smelten in de stad. Ryder wordt gebeld door verschillende mensen met de vraag of Paw Patrol hen kan helpen. Om dit probleem op te lossen is er veel vuurpupkracht nodig om dingen af te koelen. Het is tijd voor Paw Patrol om in actie te komen! Marshall is de expert op het gebied van hete situaties en daarom is hij de leider. De hitte kan de reden zijn voor dit probleem, maar er wordt verder gezocht naar wat de reden nog meer kan zijn. De watertoren begint flink te stomen en zo komt Paw Patrol achter het ander probleem. 

Ultieme Actie: Pups en het mysterie van de vermiste mobieltjes.
Mobiele telefoons verdwijnen overal in Avonturenbaai en niemand weet waarom dit gebeurd. Er wordt hulp ingeschakeld van Paw Patrol en ze zijn meer dan bereid om dit mysterie op te lossen. Wat kan het zijn... Is het een geest? Ryder denkt van niet, maar hij weet wel dat dit een groot mysterie is. Er worden sporen gevonden en die volgen ze. Uiteindelijk weten ze wat de oorzaak is en bedenken hoe ze de mobiele telefoons terug kunnen krijgen. 

De Stiekeme Wisseltruc
Zeta is op zoek naar een magisch drankje die haar de krachtigste persoon maakt. Terwijl Zeta op zoek is naar ingrediënten, zoeken Shimmer, Shine en Leah de spullen van prinses Samira. Zeta hoort dat de geestjes goed zijn in dingen zoeken en wisselt haar lijstje met die van de geestjes. Zullen de geestjes op tijd achter het sluwe idee van Zeta komen om alsnog de prijs van prinses Samira te ontvangen?

Blaze and the monster machines
Ninjasoep
Zwarte Band, Blaze en AJ zijn aan het oefenen, maar horen ineens een bekend geluid. Het is Ninja, de oma van Zwarte Band. Blaze en AJ zijn erg verrast, omdat ze niet wisten dat oma Ninja zulke geweldige bewegingen kon maken. Oma Ninja begint zich niet zo lekker te voelen. Zwarte band, Blaze en AJ komen op het idee om ninja soep te maken, zodat oma Ninja beter wordt. Om de soep te kunnen maken, hebben ze verschillende ingrediënten nodig. Deze ingrediënten zijn ook nog eens moeilijk te verkrijgen. Ze willen hoe dan ook de ingrediënten hebben en doen er daarom alles voor.