De wereld & Ko (8+) in Theater De Krakeling

De wereld & Ko (8+) in Theater De Krakeling

De voorstelling De wereld & Ko van Belle van Heerikhuizen / STIP beleeft haar première in Theater De Krakeling in Amsterdam. Een voorstelling over liefde, het kwaad, dapperheid en domme pech voor kids vanaf 8 jaar.

Over de voorstelling De wereld & Ko

De camera draait en er klinkt een daverend applaus wanneer Ko de studio (zijn slaapkamer) binnenloopt. Een wervelend rollenspel tussen vader en zoon vol grapjes, typetjes en vragen volgt. Ko wil nu eindelijk wel eens weten wat er met mama is gebeurd. Papa durft het niet te vertellen. Tussen onheilspellende en kalmerende fragmenten uit het Jeugdjournaal door, fantaseert Ko zijn eigen werkelijkheid bij elkaar.

In De wereld en Ko spelen papa en Ko wat er met mama is gebeurd of gebeurd zou kunnen zijn. Een verhaal over liefde, en het kwaad, dapperheid en domme pech. Een pleidooi voor spelen, liegen en verzinnen.

Gaan jullie ook naar Ko in Theater De Krakeling Amsterdam?

Voor meer informatie en het boeken van tickets ga je naar de website van Theater De Krakeling.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!