De Toverknol Winterkamp in Haarlem

De Toverknol Winterkamp in Haarlem

Wie kent hun succesvolle Toverknol theater zomer- en winterkampen niet? Ben je creatief en heb je veel fantasie? Dan is deelname aan één van de TOVERKNOL THEATERDAGEN of THEATER WERKWEKEN iets voor jou! In de zomer- en kerstvakantie organiseren ze dit feest in hun Haarlemse kindertheater!

Toverknol theater Winterkamp

We organiseren deze dag leuke, theatrale activiteiten in, maar ook buiten het theater. Je ontdekt spelenderwijs de wereld van theater en beleeft de leukste avonturen. Op maandag, 24 december organiseren we het Toverknol theater winterkamp in onze Amsterdamse en Haarlemse theaters. Het thema is Winterwonderland.

Toverknol theaterdagen: Je kan één of meerdere dagen deelnemen. Elke dag heeft een ander thema en we organiseren leuke, theatrale activiteiten in maar ook buiten het theater. Je ontdekt spelenderwijs de magische wereld van theater en beleeft de leukste avonturen! Voor kinderen van 5 t/m 9 jaar.

Toverknol theater werkweek: In een week maak je met andere deelnemende kinderen zelf een voorstelling! Je verzint het verhaal, maakt het decor, kostuums en leert een rol uit de voorstelling. De voorstelling speel je aan het einde van de week voor familie, vriendjes of vriendinnetjes. Je mag zelf vijf personen uitnodigen als publiek. Natuurlijk ontdekken jullie ook buiten spelenderwijs de magische wereld van het theater! Voor kinderen van 6 t/m 9 jaar.

Inschrijven: Deelname aan de werkweek kan alleen voor de gehele week en de kosten zijn € 275,-. Voor de theaterdagen kan je per dag(en) (€ 55,-) opgeven maar ook voor de hele week (€ 275,-). Deelname is inclusief lunch, snacks en drankjes. Waar je ook voor kiest, je ouders of verzorgers brengen je elke dag tussen 09.30 - 10.00 uur en halen je om 17.00 uur op bij onze Amsterdamse, Haarlemse of Utrechtse kindertheater.

Ben je tussen de 5 en 9 jaar oud, lijkt je dit leuk? Geef je dan op via info@detoverknol.nl met vermelding van je naam, leeftijd, welke dag(en) en naar welke lokatie (Amsterdam, Haarlem of Utrecht) je komt. Je kan ook bellen met Filiz Kulan op 06-23851032.


TOVERKNOL THEATER ZOMERKAMP 2019

Medio april 2019 worden de nieuwe data gepubliceerd.


TOVERKNOL THEATER HERFSTKAMP 2019

Medio begin september 2019 worden de nieuwe data gepubliceerd.


TOVERKNOL THEATER WINTERKAMP 2018 / 2019

- maandag, 24 december 2018 (theaterdag in Amsterdam en Haarlem) 


TOVERKNOL MEI THEATERKAMP 2019

Medio februari / maart  2019 worden de nieuwe data gepubliceerd.