De Kabouterspeeltuin bij informatieboerderij Zorgvrij

De Kabouterspeeltuin

Kindertheatermaakster Puck Bakema van Theater met Puckie biedt in samenwerking met Natuur is een Feest kabouter-avonturen aan bij Boerderij Zorgvrij.

Er wordt voorgelezen uit het grote kabouterboek en we gaan op zoek naar de kabouters. Sommigen kabouters mankeren iets of zijn ziek. Even kijken in het kabouterboek met wat voor kruidenmiddeltjes, bloemen of planten we ze beter kunnen maken. Daarna kunnen ze lekker spelen!

De kabouters maken allerlei avonturen mee in de kabouterspeeltuin. In het bos maak je met touw en takken allerlei speeltoestellen voor de kabouters. Een schommel, een wipwap, een roetsjbaan, een picknickbankje met allerlei lekkers. O wat hebben de kabouters een plezier!

Super bedankt kinderen!

De kabouterspeeltuin bieden we twee keer aan voor particulieren: van 10.00 tot 11.00 en van 13.00 tot 14.00 uur. De kosten bedragen 7,50 per kind. Je gaat als ouder met je kinderen mee.

Je kunt online boeken:

Wipneus en Pim vervelen zich. Waarom is er in dit bos geen speeltuin? Kijk daar komen kinderen, zullen we ze vragen of ze een speeltuin voor de kabouters willen bouwen? Ja toppie! Een uur later roetsjen Pim en Wipneus vrolijk langs kabelbaan, en zitten ze gezellig op de wip-wap.

Zaterdag 13 oktober kun je met Puck mee om een speeltuin te maken.

Bij Informatieboerderij Zorgvrij in Velsen. Een activiteit voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Twee rondes van 12 - 13 uur en van 14-15 uur.

Koop je kaartjes op www.peutersinhetwild.nl/agenda (oktober)