Appelparade samen met KiiND bij De Olmenhorst in Lisserbroek; ben jij er ook bij!

  • van:  9 juni 2019 10:00
  • tot:  10 juni 2019 18:00
Appelparade samen met KiiND bij De Olmenhorst in Lisserbroek; ben jij er ook bij!

Appelparade: Lekker eten-theater-muziek-shoppen en puur genieten

De Appelparade: het jaarlijkse Pinksterfeest op biologisch landgoed De Olmenhorst. Dat steeds groener wordt! Dit jaar gaan we samenwerken met Kiind magazine, die haar leukste activiteiten van het voormalige Kiind festival meeneemt. Zoals hutten bouwen, broodjes baken en meer ambachtelijke gezelligheid.

Muziek vinden wij nog steeds erg belangrijk. Daarom komen er ook dit jaar weer geweldige bands, die deels over het terrein lopen en spelen.

Voor de Kids

Voor de kids is er weer van alles, zoals skelter racen, pony rijden, poppentheater of schminken. Voor alle leeftijden is er een eetbare plantenwandeling met kookworkshop, een fair trade modeshow, boogschieten, heerlijk genieten van de muziek en het (h) eerlijke eten. 

Wil je er ook bij zijn? Koop dan in januari je kaartje hier.


Programma

Bij een buitenfeestje hoort natuurlijk ook muziek en theater. Op de Appelparade vind je dan ook leuke bands en theatervoorstellingen. Daarnaast diverse doe-activiteiten voor jong en oud, man en vrouw. Wat dacht je van een eetbare plantenwandeling met kookworkshop? In 2018 was het er allemaal! Het programma van 2019 wordt in mei bekend.