Apennoten met Nienke van Zappelin bij Circus Hakim in Haarlem

  • Circus HakimBij  Circus Hakim
  • van:  9 december 2018 10:00
  • tot:  9 december 2018 10:45
Apennoten met Nienke van Zappelin bij Circus Hakim in Haarlem

Zoveel Kleuren is een muzikaal programma waarin wordt gezongen en gedanst. Natuurlijk niet alleen op het podium. Nee, Apennoten laat de jonge bezoekertjes (en hun ouders!) ook meespelen. Want muziek maken, dát doe je samen!

In de show komen de bekendste en leukste Apennoten liedjes voorbij. Deze nummers worden in een kleine bezetting gespeeld met keyboard en gitaar, bas of ukelele. En het leuke is: de kinderen kunnen met élk liedje meedoen. Hoe? Bijvoorbeeld door mee te zingen of te dansen. Bij sommige liedjes mogen een paar kinderen zelfs op het podium komen om een instrument te bespelen, te dirigeren of om mee te zingen.

Zoveel Kleuren is daardoor een feestje waarbij iedereen betrokken wordt en waarbij de kleine supersterren na afloop lachend naar buiten komen. Een show waarbij kinderen bovendien spelenderwijs wat meekrijgen op muzikaal gebied.

Apennoten is een trio dat bestaat uit Bas Fortgens (de bedenker van Apennoten en is met het programma ook op televisie te zien) Menno Wolthers (pianist en zat samen met Bas jarenlang in de BZT-band van de BZT-show) en Nienke van den Berg (de zangeres van Apennoten en was tussen 2009 en 2018 het gezicht van Zappelin).

!!! Kaartjes zijn €7,50 en zijn te koop vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling in het theater of bestel hier...