Alone@Home (8+) van Matzer in het Kennemer Theater

Alone@Home (8+) van Matzer in het Kennemer Theater

Matzer Theaterproducties komt met de voorstelling Alone@Home naar het Kennemer Theater in Beverwijk. Avonturenkomedie met aanstekelijke muziek voor de hele familie.

Over de voorstelling Alone@Home

Alone@Home is een verrukkelijke avonturenkomedie met aanstekelijke muziek voor de hele familie. Beleef een middag vol avontuur, slapstick, live muziek en spektakel met verrassende stunts en een vernuftig decor. Met een knipoog naar de alom bekende films. Twee kinderen zijn alleen thuis en bedenken slimme trucs om de boeven (o.a. Joep Onderdelinden) buiten de deur te houden. Een verhaal over vriendschap, kwetsbaarheid en vindingrijkheid. Het leukste winteruitje voor de hele familie.

Madeleine Matzer tekent voor de regie, Lucas de Waard en Daan Windhorst (Watskeburt?! – de Musical, Marvellous) schrijven het script en de cast bestaat uit o.a. Joep Onderdelinden (Zaai, Sneeuwwitje en de zeven kleine mensen) en Eddie B. Wahr (NUHR, Orkater).

Lees ook de blog van Anneke over Alone@Home!Gaan jullie ook naar Matzer in het Kennemer Theater?

De voorstelling Alone@Home wordt opgevoerd in het Kennemer Theater in Beverwijk. Voor het reserveren van tickets en meer info ga je naar de website van het theater.