2 Turven hoog Festival: Wiegelied in Philharmonie

2 Turven hoog Festival: Wiegelied in Philharmonie

Esmé Bos & Bart Voet verzamelden voor Wiegelied uit de hele wereld de eerste liedjes die speciaal voor je gezongen worden als je baby, peuter of kleuter bent. Ze troosten, maken rustig, geven hoop en moed. Vaders en moeders zingen ze voor hun kinderen en soms voor elkaar. Slaap- en wiegeliedjes in verschillende talen. Liedjes van heel dichtbij, ook al komen ze soms van heel ver. Liedjes van bij de bron.

Wiegelied is een heerlijk intiem concert voor iedereen vanaf 2 jaar.
"Niets evenaart het plezier om de stem van Esmé Bos te horen, behalve haar de liedjes ook zelf te zien zingen." De Standaard
Credits
Esmé Bos, zang en percussie
Bart Voet, zang, gitaar en loopstation
Geert de Wit, techniek
Paulien Verlackt, fotografie

Goed om te weten

De kaarten kunnen alleen worden gekocht bij het theater waar de voorstelling wordt gespeeld.

Voorstelling

FESTIVAL 2 TURVEN HOOG

Festival 2 Turven Hoog is het avontuurlijkste theater- en kunstfestival voor families met jonge kinderen (vanaf 6 maanden t/m 6 jaar) in Nederland! Het is inmiddels een traditie dat 2 Turven Hoog op 2e Paasdag naar de Toneelschuur en Philharmonie in Haarlem komt. Dit jaar bestaat het festival 20 jaar en vieren we feest met een extra feestelijk festival waar je als vanouds heel veel mooie (nieuwe) voorstellingen uit binnen- en buitenland kunt bekijken. En natuurlijk is de gratis Kunstspeeltuin in de Philharmonie er weer, om lekker in te spelen en te ontdekken.

Let op: kaarten kunnen alleen worden gekocht bij het theater waar de voorstelling wordt gespeeld!

Klik hieronder voor de voorstellingen in de Toneelschuur.