2 Turven hoog Festival: Rawums (:) in de Toneelschuur

2 Turven hoog Festival: Rawums (:) in de Toneelschuur

Theater voor kinderen van 2 t/m 5 jaar, eerder te zien tijdens 2 Turven Hoog 2009 en nog steeds een pareltje!                             

Een ei wil vliegen, maar mag niet vallen want het is breekbaar. Een man, een vrouw en een ei dromen van vliegen met vallen en opstaan. Hiermee begint een charmant en wonderlijk spel tussen de man en de vrouw, die alle denkbare vormen van vliegen en vallen onderzoeken in woord en gebaar. Wat is het verschil tussen licht en zwaar? Een veertje zweeft, een zakje zand valt snel. Maar kunnen een huis, een stoel of een mens vliegen? Tussen boven en beneden, tussen hemel en aarde is van alles; en met poëzie is alles mogelijk – ook vliegen.

Winnaar van de IKARUS Award 2008.

beeld: Werner Hennrich concept, scenografie, kostuums, geluid, spel: Melanie Florschütz, Michael Döhnert productie: florschütz & döhnert coproductie: Theater o.N. en Schaubude Berlijn


locatie: Toneelschuur, bovenzaal
duur: 30 min

Voorstelling

10:30 en 14:30

FESTIVAL 2 TURVEN HOOG

Festival 2 Turven Hoog is het avontuurlijkste theater- en kunstfestival voor families met jonge kinderen (vanaf 6 maanden t/m 6 jaar) in Nederland! Het is inmiddels een traditie dat 2 Turven Hoog op 2e Paasdag naar de Toneelschuur en Philharmonie in Haarlem komt. Dit jaar bestaat het festival 20 jaar en vieren we feest met een extra feestelijk festival waar je als vanouds heel veel mooie (nieuwe) voorstellingen uit binnen- en buitenland kunt bekijken. En natuurlijk is de gratis Kunstspeeltuin in de Philharmonie er weer, om lekker in te spelen en te ontdekken.

Let op: kaarten kunnen alleen worden gekocht bij het theater waar de voorstelling wordt gespeeld!

Klik hieronder voor de voorstellingen in de Philharmonie.