2 Turven hoog Festival: PAPIER in de Toneelschuur

2 Turven hoog Festival: PAPIER in de Toneelschuur

Dansvoorstelling voor kinderen van 2 t/m 6 jaar

Het scheurt, het kraakt, het ruikt naar nieuwe boeken, je kunt het verfrommelen vouwen en nog veel meer....papier? Jaaa!
Drie dansers gaan op reis in een landschap van papier. Ze dansen, kruipen, sluipen en spelen……Het papier wappert als ze rennen, scheurt als ze er doorheen lopen, krimpt als ze erin knijpen....Werelden ontstaan en worden verfrommeld, telkens opnieuw. In deze wereld van papier blijkt wat sterk is kwetsbaar te zijn, en wat kwetsbaar is, eigenlijk heel sterk…. Hier delen de dansers hun dromen, angsten, vreugde en kwetsbaarheid.
Papier is een muzikale en beeldende voorstelling voor de hele familie, waarin de dansers ontdekken wat voor hun vriendschap is.

Papier won de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek 2017: “Gaia Gonnelli heeft ontegenzeggelijk hart voor het jonge publiek en geeft op speelse wijze ruimte aan de verbeelding van dit publiek.” (Juryrapport Nederlandse Dansdagen 2017)

concept: Gaia Gonnelli i.s.m. Wiebe Gotink choreografie: Gaia Gonnelli dans: Elise Maniere, Lorenzo Capodieci, Bryan Atmopawiro muziek: Wiebe Gotink decor & kostuums Ingrid Govers lichtontwerp: Ellen Knops repetitor: Katerina Dietzova artistiek advies: Wies Bloemen fotografie: Ben van Duin Coproductie Nederlandse Dansdagen en Dansmakers Amsterdam.

locatie: Toneelschuur, benedenzaal
duur: 35 min

Voorstelling

11:00 en 15:00

FESTIVAL 2 TURVEN HOOG

Festival 2 Turven Hoog is het avontuurlijkste theater- en kunstfestival voor families met jonge kinderen (vanaf 6 maanden t/m 6 jaar) in Nederland! Het is inmiddels een traditie dat 2 Turven Hoog op 2e Paasdag naar de Toneelschuur en Philharmonie in Haarlem komt. Dit jaar bestaat het festival 20 jaar en vieren we feest met een extra feestelijk festival waar je als vanouds heel veel mooie (nieuwe) voorstellingen uit binnen- en buitenland kunt bekijken. En natuurlijk is de gratis Kunstspeeltuin in de Philharmonie er weer, om lekker in te spelen en te ontdekken.

Let op: kaarten kunnen alleen worden gekocht bij het theater waar de voorstelling wordt gespeeld!

Klik hieronder voor de voorstellingen in de Philharmonie.