2 Turven hoog Festival: Landing in Philharmonie

2 Turven hoog Festival: Landing in Philharmonie

Een muzikaal-zintuiglijke voorstelling, voor iedereen die wel eens vol verbazing iets heeft laten vallen. Over landen. Op aarde aankomen. En er echt zijn. Over het moment van aankomst en wat ervoor nodig is om te kunnen landen.
Een muzikaal-zintuigelijke voorstelling, voor iedereen die wel eens vol verbazing iets heeft laten vallen. Over landen. Op aarde aankomen. En er echt zijn. Over het moment van aankomst en wat ervoor nodig is om te kunnen landen.

Voor Landing werkt Jasmin samen met beeldend kunstenaar Esmé Valk, die met haar kennis van tactiele materialen en de spel- en bewegingsontwikkeling van jonge kinderen een uniek, sculpturaal landschap samenstelde. De ruimtelijke vormgeving van Landing speelt op een verrassende manier met abstractie en het alledaagse, en verandert gedurende de voorstelling in een interactieve spel-installatie.

Credits

Jasmin Hasler, regie
Sieger Baljon & Loes Schaap, spel
Esmé Valk, Beeld, rekwisieten en kostuums
Dennis van Tilburg, geluidsontwerp
Elien van den Hoek, Ingrid Wolff, Anne-Beth Schuurmans, artistiek advies

Coproductie van Jasmin Hasler, Grand Theater en 2 Turven Hoog
Mede mogelijk gemaakt door: Kunstraad Groningen, VSB Fonds, Stichting Janivo

Goed om te weten
De kaarten kunnen alleen worden gekocht bij het theater waar de voorstelling wordt gespeeld

Voorstelling

FESTIVAL 2 TURVEN HOOG

Festival 2 Turven Hoog is het avontuurlijkste theater- en kunstfestival voor families met jonge kinderen (vanaf 6 maanden t/m 6 jaar) in Nederland! Het is inmiddels een traditie dat 2 Turven Hoog op 2e Paasdag naar de Toneelschuur en Philharmonie in Haarlem komt. Dit jaar bestaat het festival 20 jaar en vieren we feest met een extra feestelijk festival waar je als vanouds heel veel mooie (nieuwe) voorstellingen uit binnen- en buitenland kunt bekijken. En natuurlijk is de gratis Kunstspeeltuin in de Philharmonie er weer, om lekker in te spelen en te ontdekken.

Let op: kaarten kunnen alleen worden gekocht bij het theater waar de voorstelling wordt gespeeld!

Klik hieronder voor de voorstellingen in de Toneelschuur.