In het voorjaar van 2017 is Go-Kids Noord en Midden Limburg van start gegaan. In april 2019 heeft Mirel van de Laar de regio overgenomen van Patrick Kerkhoff. 

Mirel woont in Sevenum met haar man, 2 dochters en 1 zoon. Mirel is eerst begonnen bij Go-Kids als ambassadeur. Toen Patrick aangaf verder te gaan met regio Nijmegen, waar hij woont, heeft ze enthousiast besloten de regio over te nemen!

Dagje weg in regio Venlo en Venray

Wil je met je gezin een dagje weg, een kindvriendelijke activiteit doen of een evenement bezoeken? Zin om met de kinderen lekker uit eten te gaan of op een terras gaan zitten? Op zoek naar winkels om leuke kleding voor je kids te kopen? Of is je zoon of dochter bijna jarig en wil je weten waar je de verjaardag of het kinderfeestje kunt vieren? Op Go-Kids Noord en Midden Limburg vind je de leukste adressen! Het werkgebied van Go-Kids Noord-Limburg is het hele gebied tussen Mook en Beesel met o.a. de plaatsen Venlo, Venray, Sevenum, Velden, Mook, Panningen, Tegelen, Nieuw-Bergen, Arcen en Horst.

Agenda met activiteiten Noord-Limburg

In de agenda van Noord-Limburg vind je kindvriendelijke activiteiten en evenementen in Venlo, Venray en omgeving, maar je kunt op onze website ook terecht voor een overzicht van kindvriendelijke bedrijven en organisaties in Noord-Limburg. Tevens zijn er aparte pagina's voor kinderfeestjes in Noord-Limburg en opvoedvragen en opgroeiadressen in omgeving van Noord-Limburg.

Volg Go-Kids Noord en Midden Limburg!

Uiteraard kun je Go-Kids Noord-Limburg volgen op social media. We zijn te vinden op Facebook Go-Kids Noord-Limburg en Instagram Go-Kids Noord-Limburg. Ook houden we je op de hoogte via de blogs van Go-Kids Noord-Limburg en onze digitale nieuwsbrieven die regelmatig verschijnen. Deze wil jij toch ook in je mailbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids Noord-Limburg.

Je kunt ons natuurlijk ook mailen! Stuur je bericht naar noord-limburg@go-kids.nl. Via dit mailadres kun je tips aan ons doorgeven, maar ook als je zelf een kindvriendelijk bedrijf hebt of een leuk evenement of activiteit organiseert voor kinderen dan horen we graag van je!

Hartelijke groetjes,

Mirel

Log In