Feest in het  Restaurant, Vier ook je kinderfeestje bij een restaurant Vandaag!

Je kunt deze blog ook in nieuwsbrief-layout bekijken!

Ben je bijna jarig of jarig geweest in deze rare corona tijd, dan wil je natuurlijk wel weer je kinderfeestje organiseren, maar kan dat en welk partijtje kun je dan vieren? Welke corona-maatregelen moet je hanteren en welke kinderpartijtje is coronaproof?

Kan kinderfeestje na versoepeling corona-maatregelen weer buiten?

Op Go-Kids staan heel veel kinderfeestjes in onze overzichten, ook de feestjes die gegeven worden in kindvriendelijke restaurants staan in ons kinderfeestjesoverzicht. Restaurants zijn ideale plekken om een relaxed kinderfeestje te vieren. Zij hebben de ruimte en de mogelijkheden om er een superfeest van te maken. Wat het ook is, het is altijd leuk!

Wij proberen te achterhalen welke restaurants kinderfeestjes aanbieden; en als we het weten, dan vermelden wij dit op onze website. Staat het er niet duidelijk bij, neem dan eventjes contact op met de organisatie zelf. Kun je meteen je feestje boeken, wel zo handig! Lees hier verder...

Kindvriendelijke restaurants geven ook feestjes!

Kinderfeestje bij restaurant Brasserie De Smaeckkamer in Beverwijk

Brasserie De Smaeckkamer in Beverwijk is niet alleen een heerlijke plek om lekker wat te eten en drinken met je kids, mét speelkamer en natuurspeeltuin. Het is ook een geweldige plek voor de leukste kinderfeestjes!
Top geregeld! ►

De Hemelse Pannenkoek in Overveen

De Hemelse Pannenkoek is dankzij hun ruime pand, groot achterterras en leuke activiteiten voor kinderen dé ideale locatie om kinderfeestjes te organiseren of om grote groepen te ontvangen.

Lekkere feestjes! ►

 

Log In