Kinderfeestje verhuur Marloes - Kinderpaleis Cavallo  

Stienzer Hegedyk 23A, 9051LK Stiens

  "Het is pas feest als Kinderfeestje verhuur Marloes is geweest!"

  Het begon met de verhuur van de ponycycle, een paardje waar kinderen door op en neer te bewegen gaan de pony's echt vooruit kunnen laten gaan! Net als een echte ruiter! De ponycycle kan ook naar links en rechts gestuurd worden.
  Kinderen kunnen met de ponycycle binnen en buiten rijden op een verharde ondergrond. (Let op: de ponycycle is niet geschikt op zand gras en grind!)

  Nu worden er heel veel andere leuke dingen voor kinderfeestjes verhuurd zoals: Springkussens, een reuze glijbaan, ballenbak, een grijpmachine (kan gevuld worden met snoep en grabbelcadeautjes), suikerspinmachine, popcornmachine, ballonbogen, ballonpilaren etc.

  Wil je liever een feestje geven op locatie, in plaats van thuis? Dat kan bij "Kinderpaleis Cavallo'' in Stiens (Stienzerhegedyk 23a 9051 LK Stiens)

  Themafeestjes in Kinderpaleis Cavallo

  Je kunt op deze super leuke locatie ook een Thema kinderfeestje geven. Denk bijvoorbeeld aan een: Manege Feestje, een Unicorn party, een Jungle feestje of een Treinfeestje. Staat het lievelingsthema van je kind er niet tussen, geen probleem alles is mogelijk! Spiderman, My Little Pony, Mickey Mouse, enz...Of een Fortnite kinderfeestje?! (per 1 november 2018 te reserveren!)

  Er wordt een tafel voor jullie groep gereserveerd in de speelhal, de tafel wordt dan natuurlijk gedekt in het thema naar keuze! Bij binnenkomst wordt eerst met z'n allen gezongen voor de jarige. Dan kunnen de kinderen de hele dag spelen in de hal, op het mega springkussen met obstakels, op de grote klimvulkaan en glijbaan, met de kindertrein, kiddyrides, kermis eendjes vangen, in de ballenbak, auto rijden, met blokken bouwen en natuurlijk lekker op de paardjes paardrijden!

  Adres

  • Adres: Stienzer Hegedyk 23A
  • Stad:  Stiens
  • Land: 
  • Postcode:  9051LK