Kinderfeest in speel- en dierenpark Sanjesfertier is eindeloos genieten

De Sânjes 4, 9269 HA Feanwâlden

Vier je kinderfeestje bij speelparadijs Sanjesfertier


In Sanjesfertier is zowel binnen als buiten is veel te beleven. Niemand hoeft zich hier te vervelen, zowel oudere als nog hele jong kids zullen zich hier goed vermaken. Sanjesfertier is in Feanwâlden, tussen Dokkum en Bergum, aan de Centrale As (N356).

Kinderfeestje arrangement

Al vanaf 5 kinderen is het mogelijk om hier je kinderfeestje te houden voor € 11,75 per kind

Wat houdt dit in:

  • entree
  • verrassing voor de jarige
  • patat met mayonaise
  • 2x limonade
  • een raketijsje
  • een zakje snoep

Wat kunnen de kinderen doen:
Er is een mooie dierentuin en de kinderen kunnen dichtbij de dieren komen, ze kunnen tussen de dieren lopen op de kinderboerderij en de dieren kunnen zelfs gevoerd worden. In het park zijn zo'n veertig verschillende diersoorten, van landbouwhuisdieren tot wilde dieren, zoals wallaby's, neusberen, kamelen en papegaaien. Er is ook een heus caviadorp. Daar leven de cavia’s samen in echte huizen.

Indoor speelparadijs
Ga aan boord van het Piratenschip of maak een reisje naar de ruimte maken. Spring zo hoog als je kunt op het springkussen, draai rondjes in de draaimolen tot je duizelig bent of bouw op de bouwplaats je eigen kasteel. De griezel-apenkooi is alleen voor stoere jongens en meiden want het is er super donker! Net een echt spookhuis, compleet met vreemde geluiden en bijzondere lichteffecten. De touwen en obstakels lichten op door het glow-in-the-dark-licht.

Kinderen tot en met 4 jaar hebben hun eigen speelwereld met een ballenbak, zitzakjes en loopfietsen. Of ze kunnen heerlijk met de zachte blokken spelen in de softplayhoek.

Outdoor speelpark
In het verkeerspark kunnen de deelnemers in trapauto's alvast oefenen in het verkeer. Wie zich liever laat vervoeren, kan in het treintje stappen dat dwars door het verkeerspark rijdt. Voor de echte waterratten is er de botenbaan met waterfietsen. In de helikopter fiets je een rondje door de lucht en kun je het park van boven bekijken. Dan zie je ook een tokkelbaan, een crossbaan, een airtrampoline en verschillende klimtoestellen, zoals de middeleeuwse klimtoren.