Georganiseerde creatieve kinderfeestjes, in Friesland!

Jo Jo Kinderfeestjes komt graag naar je toe, of je nu in Joure, Sneek Heerenveen of ergens anders in Friesland woont! Ze zorgt voor een superleuke middag met blije kinderen, een gemoedelijk kinderfeestje in de eigen vertrouwde omgeving. Zonder veel geregel en geen zorgen over het vervoer van de kinderen! Reserveer snel je volledig verzorgde feestje, thuis, in eigen vertrouwde omgeving, met gezellige begeleiding!

Alle materialen die nodig zijn voor het gekozen themafeestje neemt ze mee, het eten en drinken mag je zelf verzorgen. Bij ieder themafeestje zit een bijpassend creatief onderdeel, lekker knutselen met z'n allen! Uit ervaring blijkt dat dit elke keer weer trotse koppies en fantastische kunstwerkjes oplevert! Natuurlijk worden er ook gezellige spelletjes gedaan, het feestje kan geheel aan jullie wensen aangepast worden. 

Originele themafeestjes bij jouw thuis

Jo Jo heeft al meer dan 3 jaar ervaring met het organiseren en begeleiden van kinderfeestjes. De keuze uit de verschillende thema's is daardoor inmiddels ook enorm, hieronder een greep uit het aanbod. Heb je zelf een andere leuk, creatief idee? Neem dan snel contact op, in overleg is er veel mogelijk!

Modellenfeestje:

Voor we beginnen met knutselen natuurlijk eerst de cadeaus uitpakken, dit doen we met een gezellig spelletje. Daarna gaan de kinderen hun eigen rokjes met strikjes, lintjes en ander knutsel materiaal versieren. Na het knutselen is het tijd voor de make-up en nagellak. 
Als iedereen zijn eigen creatie aan heeft en opgemaakt is, is het tijd voor de rode loper met muziek. Dit is natuurlijk nog leuker met echt publiek. (Denk aan de ouders die de kinderen weer komen halen.) Na afloop nog even met zijn allen een groepsfoto maken van dit geweldige feest.
Dit feestje is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Eenhoornfeestje:

De Eenhoorn is zo’n magisch én populair dier, deze verdient natuurlijk ook een eigen feestje. Versier je eigen eenhoorn schilderij, precies zoals je maar wilt! Maak een ritje op de rug van een eenhoorn en probeer de hoorn op de juiste plek te plakken bij de eenhoorn, bij dit feestje is het allemaal mogelijk. 
Dit feestje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Spijkerkunst knutselfeestje:

Dit is een feestje met vele mogelijkheden! Ga niet zoals Buurman &  Buurman aan de slag, denk goed om je vingers! Om blauwe vingers te voorkomen kunnen er ook knijpers gebruikt worden. 

De buurman en buurman op de foto, is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Maar het leuke van spijkerkunst is dat je kan heel veel afbeeldingen gebruiken, daarom kan er voor jongere kinderen gekozen worden om minder spijkers kunnen gebruiken. Stuur een mailtje voor de mogelijkheden.

Peppa big feestje - super leuk voor kleuters!

Maak een mooi Peppa schilderij! Het is zo leuk om te doen en gelukkig staat Peppa al op het schilderij. De kinderen kunnen haar verven en versieren. 
Duur van dit feestje is: ongeveer 1 tot 1 ½ uur. En is geschikt vanaf 4 jaar. 

Dino feestje - perfect voor de eerste kinderfeestjes voor jonge kindjes :

Heb jij een grote dinosaurus fan in huis?! Dino's zijn natuurlijk ook zo cool, ze waren groot, stoer en konden vast heel hard brullen. Misschien kun je op je kinderfeestje laten hoe hard ze konden brullen.. Als we zijn uitgebruld, gaan we aan de slag met een dino schilderij. De dino staat er al op, de kids gaan hem mooi versieren. 
Duur van dit feestje is: ongeveer 1 tot 1 ½ uur. En is geschikt vanaf 4 jaar.  

Kabouterfeestje:

Pinkeltje, Paulus de boskabouter of Kabouter Plop. Wie houdt er niet van kabouters?! Wil jouw kind het liefst ook even een echte kabouter zijn, met echte kaboutermutsjes, rode wangetjes en een rood neusje? Spelletjes spelen zoals paddenstoel springen, goudstukken verzamelen met een kruiwagen, een speurtocht en er is nog veel meer mogelijk. Als knutselactiviteit wordt er een houten kabouter omgetoverd tot de mooiste kabouter van het bos!
Dit feestje is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Prinsessenfeestje:

Is jouw dochter een echt prinsesje? En is het binnenkort tijd voor haar verjaardagsfeestje? Nodig dan al haar vriendinnetjes uit voor dit leuke prinsessenfeestje! Wil ze ook een aantal stoere jongens uitnodigen, dat is geen probleem, dan wordt het een prinsessen & ridderfeestje!
Krijgt de kikker kusjes? En zou er een mooie prins tevoorschijn komen?Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wordt  spiegeltje, spiegeltje in de hand! Want er wordt een echte spiegel versierd met allerlei diamantjes en natuurlijk krijgt de spiegel ook een mooi kleurtje. De jongens gaan een zwaard verven en versieren. Verder staan er allerlei leuke spelletjes, zoals bikgooien, ringwerpen klaar en er kan naar een echte schat gezocht worden. 
Dit feestje is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Voetbalfeestje:

Het ideale kinderfeestje voor alle jonge voetbalfans! Met een heuse voetbalquiz, welke op dezelfde manier gespeeld wordt als het tv-programma "Ik hou van Holland", met een echte verjaardagsbom! Verder worden er allerlei leuke spelletjes gespeeld, bijvoorbeeld: Het breng de bal naar de overkant-spel en verkleden als supporter. Voor binnen zijn er ook speciale voetbalspelletjes gemaakt. Het knutselen van een eigen spandoek en het krijgen van een echt voetbaldiploma maken dit feestje tot een waar succes.
Dit feestje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Muziekfeestje: 

Zingen en dansen! Dit feestje bevat alle ingrediënten die met muziek te maken hebben. Er wordt een gitaar geverfd en versierd, er is een hilarische quiz en er kunnen spelletjes zoals 'plak de handjes op de piano' (ezeltje prik van vroeger) gespeeld worden.
Dit feestje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Minion knutselfeestje:

Is jouw kind ook zo'n fan van die gekke gele wezentjes? Met hun vreemde gebrabbel? Dan is dit creatieve feestje net wat voor jullie. Maak je eigen Minion! Hiervoor heb je nodig veel verf, kwasten en een beetje geduld. Na afloop krijg je niet alleen je mooie Minion mee, maar ook een zakje met graszaadjes. Zodat je die thuis kan zaaien en zijn haar kan stijlen, zoals jij dat wilt.
Dit feestje is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Kippenfeestje:

Help, help, de kip is haar eieren kwijt! Helpen jullie mee zoeken? Zou het de kip lukken om weer bij haar gouden nest met eieren te komen?! Doe de speurtocht, met onderweg de grappigste spelletjes, zoals de eierrace en vang de kip. Verder wordt er een prachtig kippenkunstwerk gemaakt, de kinderen kunnen al hun creativiteit hierin kwijt.
Dit feestje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Vindt jouw kindje juist een ander dier heel erg leuk, geef het door en dan wordt er een op maat gemaakt feestje van gemaakt!