Bijna 3 jaar geleden begon ik mijn Go-Kids Friesland avontuur, mijn eigen bedrijf, helemaal voor mezelf! Ik vind het super om in contact te zijn met allerlei verschillende kindvriendelijke bedrijven, om uitstapjes te doen met mijn kinderen en natuurlijk om andere ouders in Friesland te informeren over al het leuks wat hier te doen is. Go-Kids - het is geweldig om mee bezig te zijn! En in Friesland zijn zovéél leuke bedrijven en organisaties dat ik jouw hulp goed kan gebruiken! Bovendien is het nóg leuker om Go-Kids samen te doen met iemand die er net zo hard voor gaat als ik!

Ondernemende partner gezocht voor Go-Kids Friesland

Er wordt wel eens gedacht dat het hebben van een online platform, zoals Go-Kids, een uit de hand gelopen hobby is. Dat is deels waar, ik speurde altijd al, zowel online als offline, naar de leukste uitjes in Friesland: van musea, workshops, kinderfeestjes, theatervoorstellingen tot de leukste speel- en dierenparken. Maar inmiddels is het absoluut geen hobby meer! Ik ben als regiomanager van Go-Kids Friesland zelfstandig ondernemer en kan mijn inkomen halen uit Go-Kids. Als je als zzp'er werkt (of dat wilt gaan doen), in Friesland woont én kinderen hebt in de Go-Kids leeftijd (0-12 jaar) dan ben ik misschien wel op zoek naar jou! Ik zoek namelijk een partner voor Go-Kids Friesland. Als partner ben je verantwoordelijk voor je eigen inkomsten en je bent er gemiddeld zo'n 16 tot 24 uur per week mee bezig.

Wat ga je doen?

Heel veel verschillende dingen, dat maakt het juist zo leuk! Heel kort samengevat; je gaat aan de slag als online marketeer uiteraard gericht op 'kids-en gezinsmarketing' maar wat houdt dat bij Go-Kids dan in?

 • Veel leuke dingen voor gezinnen op de website plaatsen, daarvoor hoef je niet technisch te zijn, wel is het belangrijk dat je vlot kunt schrijven
 • Contact zoeken en afspraken maken met kindvriendelijke bedrijven
 • Ouders op de hoogte houden via social media (Facebook, Instagram en e-mailnieuwsbrieven)
 • Meedenken over verbeteringen en vernieuwingen voor onze website en werkwijze

Je bent als partner van Go-Kids Friesland dus zeker niet alleen blogger van leuke uitjes... Maar dit is wel een hele leuke bijkomstigheid! En vergeet niet; we gaan het samen doen! De taken verdelen we gewoon op zo'n manier dat het voor ons allebei prettig is. Net als de inkomsten, die gaan we ook samen delen in een eerlijke verhouding. Samen met wie eigenlijk?! Mijn naam is Mariska de Jong- Plantinga. Ik ben opgegroeid in het Friese Merengebied en woon nu met mijn gezin (man, dochter van bijna 8 en een zoontje van bijna 2) in de Lege Geaën, centraal tussen de steden Leeuwarden en Sneek.

Dus wil jij…
 • als zzp'er aan de slag maar niet bij nul beginnen?
 • of heb je al een eigen bedrijf en heb je zin in een leuke nieuwe uitdaging in de online kidsmarketing?
 • zelf bepalen wat je wanneer doet?
 • er helemaal voor gaan om Go-Kids Friesland nóg groter maken?
En heb jij…
 • kinderen in de leeftijd tot 13 jaar?
 • HBO werk- en denkniveau?
 • zo'n 16 uur per week écht de tijd om actief aan de slag te gaan met Go-Kids?
 • de drive om commercieel bezig te zijn zonder harde sales-houding?
 • de financiële ruimte om te werken met een onzeker inkomen?
En wat maakt het werken voor Go-Kids nou zo leuk?
 • Je kunt er je eigen creativiteit in kwijt
 • Je werkt voor jezelf en kunt je eigen tijd in delen
 • Je brainstormt met ondernemers over kindvriendelijk aanbod
 • Je zet promoties op verschillende manieren in
 • Je kunt mensen motiveren en enthousiasmeren om eropuit te gaan
 • Je kunt vanuit huis werken, onder schooltijd van je kinderen
 • Iedere schoolvakantie ben je beschikbaar voor je kinderen

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Kortom...ik doe dit werk met heel veel plezier en heb inmiddels alweer bijna 3 jaar ervaring met Go-Kids. En al die kennis en ervaring deel ik graag met mijn nieuwe partner. Jij hebt vast ook kennis en ervaring waar ik van kan leren! Lijkt deze uitdaging je wel wat?! Dan kom ik graag met je in contact! Mail voor meer informatie naar: friesland@go-kids.nl bellen mag natuurlijk ook: 06 28 730 588

Belangrijk: je komt niet bij mij in loondienst - het gaat om een samenwerking waarbij jij als ZZP'er met mij gaat samenwerken. Als je op zoek bent naar een baan in loondienst met een vast salaris, dan is dit het niet voor jou. Als je zin hebt om voor jezelf te werken - of dat al doet - dan wel.