Moederdag - gezellige ideeën!

Verras je moeder op Moederdag!

Kinderen zijn er vaak al dagen druk mee. Op school of de opvang wordt in het grootste geheim gewerkt aan een cadeautje voor mama. De klas is vaak verboden toegang voor moeders! Verstopte cadeautjes, zenuwachtige kindjes, heerlijk die voorpret!

Dan zondagochtend (vroeg, heel vroeg!) het zelfgemaakte ontbijtje! Croissantjes, jus d'orange, kopje koffie…  En de zelf geknutselde cadeaus uitpakken, genieten!

Vier Moederdag met het hele gezin!

De dag maak je extra leuk door er lekker op uit te gaan. Er zijn gezellige Moederdag uitjes in Friesland te vinden, hieronder wat tips!

Laat een mooie familiefoto maken bij kinderboerderij de Naturij!

Een mooie familiefoto als cadeautje  voor je (schoon)moeder, mamaof mem doet het op Moederdag altijd goed. In het restaurant van kinderboerderij de Naturij staat fotograaf Dolf Groen klaar, om met zijn professionele apparatuur, prachtige foto's te maken. De familiefoto's zijn, na even wachten, meteen klaar en dienen direct te worden betaald, aan de fotograaf zelf.

Maak er meteen een gezellig dagje uit van, voor de kinderen is er op Moederdag GRATIS schminken in de speelhal is van 11.00 tot 16.00 uur. Ook ontvangt iedere moeder ontvangt bij de entree een bon voor een GRATIS kop koffie of thee welke in de speelhal of in het restaurant kan worden besteld (t/m 17.15 uur). De Naturij is op Moederdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur, de normale entree geldt op deze dag.

Gratis taartje voor alle moeders op Boer Barts’ Speelboerderij!

De feestelijke opening van Boer Barts’ Speelboerderij is op zaterdag 11 mei! Op Moederdag zet Boer Bart alle moeders graag even in het zonnetje! Terwijl de kinderen al spelend leren waar het eten op ons bord vandaan komt, kun jij relaxen en genieten van een gratis taartje. Kom met het hele gezin genieten op deze splinternieuwe speelboerderij!

Moeders betalen géén entree bij de zwembaden de Blauwe Golf It Gryn + Gratis koffie met gebak!

Lekker ontspannen en zwemmen op Moederdag kan heel goed bij zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden en It Gryn in Stiens. Hier Moederdag vieren is nu super voordelig want alle moeders betalen géén entree en ze krijgen ook nog eens gratis koffie met gebak!

Moederdag brunch, High Tea of diner

Kies uit een brunch, high tea, high wine en neem haar mee naar Lokaal 55 in Sneek of vier samen Moederdag in Tjaarda in Oranjewoud, om samen te genieten van een overheerlijke high tea. 

Ontlast je moeder een dagje, ze hoeft vandaag niet te koken; verras je moeder vandaag met een heerlijk verzorgd diner! Lekker genieten van wereldse gerechten, terwijl de kids zichzelf vermaken in de enorme kidscorner, dit kan bij wereldrestaurant Omnia in Drachten. Direct naast het overdekte speelparadijs, met ook een voetbal- en basketbalveldje, is plek speciaal voor gezinnen.

TIP: Voor alle adressen geldt; vooraf reserveren!

Wat je ook doet of wat je ook geeft, vergeet niet die hele dikke knuffel en kus om je mama te bedanken voor alle goede zorgen en haar oneindige liefde!