Oh help, het is bijna Moederdag!

Zondag 10 mei 2020 is het zover! Dit is dè dag om moeders extra in het zonnetje te zetten! En dit jaar al helemaal want naast mem / mama zijn, wat al een hele prestatie is, waren vele moeders afgelopen weken ook nog eens juf! Alle reden om haar een welverdiende Moederdag te bezorgen!

Een hele bijzondere Moederdag!

Normaal gesproken wordt er op de kinderopvang en/ of op school in het geheim druk gewerkt aan een mooi Moederdagknutselwerkje, ook dit moet nu noodgedwongen even thuis gebeuren… Gelukkig namen veel scholen en diverse opvangcentra al het initiatief en werden er DIY Moederdag knutsel instructies gemaild of werden er zelfs knutselpakketjes thuis bezorgd! Super leuk! Hebben jullie niets ontvangen, geen nood voor een leuk Moederdagknutselwerkje kun je natuurlijk heel goed inspiratie opdoen op Pinterest of laat je kids gewoon een mooie Moederdag tekening maken! Of download hier een leuke Moederdag kleurplaat om in te kleuren, doe er een mooi lint om en klaar!

Helaas zit een lekker rustig dagje in een wellness center of lekker uiteten er nog niet in… Gelukkig is dat ook niet nodig om moeders blij te kunnen maken, een (zelfgemaakt) cadeautje en/ of een (zelfgemaakt) ontbijtje doet het toch ook altijd goed! Én een (zelf geplukt) bosje bloemen natuurlijk ook! Of bestel een Moederdagbox!

Een Moederdag brunch of high tea box afhalen of laten bezorgen?! 

Bij Markt23 in Sneek en Your Best Friend in Joure bestel je zelf makkelijk en snel de Moederdagbrunch én een cadeautje in één keer! Bij het Van Der Valk Hotel in Leeuwarden haal je snel en makkelijk de Moederdagbrunch to go op vanuit je eigen auto in de Drive-Through en bij de Beach Club in Lemmer wordt ook een Drive-Through ingericht, hier kun je een heerlijke high tea voor mem ophalen. Ook bij de Watersport in Woudsend of bij Paviljoen de Leyen in Rottevalle (vlakbij Drachten) bestel je een lekker Moederdagbrunch die je kunt afhalen of laten bezorgen, als je in de buurt woont.

Veel succes en plezier met de voorbereidingen voor deze bijzondere Corona Moederdag! 

 

PS: Binnenkort volgt nog een blog met relax tips voor moeders, om echt te kunnen genieten van een rustige en harmonieuze Moederdag… En de dagen erna, want die kun je vast wel gebruiken nu we al zolang én zoveel thuis zijn met z’n allen!